honey im home

Oh yes, idag kl 11 landade vårt plan hemma i sverige igen och det var rätt så ledsamt att komma hem. Haft underbart kul och hittat på en massa skojiga saker.

Onsdagen hann vi inte göra så mycket förutom att se oss runt i det fina och otroligt engelska huset och vi han även dricka te och snacka om allt möjligt.

I torsdags tog vi oss en tripp förbi woking som ligger en liten tågresa från guildford och connies hus. Där shoppade vi loss på primark och kom hem med en himla massa prylar redan efter första dagen. Hann även med en liten fika på starbucks och kvällen ägnade vi oss åt att kolla på skitfilmen john tucker must die och man kan ju summera filmen i sig och kass.

I Fredags va det ett tidigt tåg till London och waterloo som gällde. Gled förbi london eye och big ben, rätt nice. Planen var att vi inte skulle shoppa och istället dra till Harrods och kolla på julskytningen, men när oxford street inte var fullsmockad såg vi vår chans och började shoppa istället. Så där fyndade man en hel del, tog oss en välförtjänt fika på pret och så åkte vi förbi woking en snabbis innan i åkte hem. Hade inga direkta planer för kvällen och rätt så spontant drog vi till en fest. Blev rätt lyckat men när vi skulle ringa en taxi så hade dom slutat gå så vi fick stanna till klockan 6, hihi lite mindre kul kanske.

Lördagens morgon blev lite knasig men vi hittade hem och sov ut till ett eller nåt. Sen tog vi en tripp förbi Guildford och slutförde det sista inom shoppingen. På kvällen drog vi till en annan fest, mindre än den förra och kanske inte lika kul heller, men alltid nåt. Antagligen första och sista gången jag vart hemma hos någon med 30 rum och egen butler.






















shoppade som sagt en del. skor, två väskor, t-shirt, jacka, kappa, klänning, termos,
top, kjol, två koftor, två strumpbyxor, bh, åtta trosor, deadem, dip eyeliner, paraply. 


Under vår vistelse har vi även hunnit funderat på vilket uttryck som är det mest engelska. Är det lovley, cheers mate, sweetheart, fucking, basically eller något annat skönt uttryck. Frågan är om vi någonsin fick något svar på denna fråga. Jag tror inte det, det är ett dilemma utan dess like.

Kommentarer
Postat av: yunna

jag är så fruktansvärt avundjsuk på dig sara. du anar verkligen inte. och din shopping? wow. impressive i've got to say.

2008-12-14 @ 20:00:26
URL: http://hayunheterjag.blogg.se/
Postat av: sara

sv: ååh det var jättekul. synd att du är avis, sånt suger. :D

2008-12-14 @ 20:28:17
URL: http://ochsaras.blogg.se/
Postat av: connie

hahaha, maste ju va basically! xxx

2008-12-15 @ 23:54:24
Postat av: sara

sv: haha ja men då måste det va brittisk accent annars räknas det inte. :D <3

2008-12-16 @ 17:43:59
URL: http://ochsaras.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0