partille

nu märks det att sommaren är igång för nu drar alla iväg på semester. Sassa är i USA, Connie är i Spanien och drar sen vidare till England, Sophie är i England, Stina drar snart till Jullans land. Själv drar jag ju till Partille Cup imorgon och kommer stanna där enda till den 6:e. Kommer nog bli himla trevligt, har fått reda på att vi ska möta lag både från Norge och Island. Så mig hör ni inte av på några dagar nu, hoppas ni överlever. Keep breathe liksom (;


fütbol

ingen har väl missat att det är EM-final ikväll? men känns det inte lite så att känslan som alltid finns där under stora mästerskap, nästan är som bortblåst? Felicia och jag pratade om det och det känns som att EM susat förbi utan att man riktigt förstått hur stort det egentligen är. Jag kan erkänna att jag inte hängt med så mycket som jag kanske borde och därför ska jag verkligen ta vara på den här stunden. Jag håller alla mina tummar för att spanien ska vinna. Heja Villa! Heja Fabregas! Heja Senna! Heja Torres och alla de andra grabbarna, jag hejar på er alla :)


csa


I have to break down on the corners of the world



the kooks nya album konk har verkligen berört mig. I love it.

schegt

dagen har spenderats med felicia och vi har egentligen inte gjort så himla mycket. Tog en sväng förbi enskedefältet och på hemvägen regnade det.  Usch.. vart har sommarvädret tagit vägen egentligen? Man hoppas ju att det kan bli fint väder någon dag på detta lov. Och kvällen vet jag inte heller om det kommer bli så myvcket drag på, kanske ska va med fiffi.. eller millan? Aja, den som lever få se.

Sköt om er, Sara

pannkakor med sylt och glass

Satt precis och fika med fiffis familj & mormor.

Lowe: Det här måste vara min turdag! Idag lekte vi röda och vita rosen och jag blev bara tagen EN gång. Sen spelade jag 21:an och vann. Efter det spelade jag basket med Tobias och vann. Sen spelade vi pingis och jag vann igen.
Sara: Du kanske bara är duktig, det kanske inte har med tur att göra.
Lowe: Nej, det måste vara min turdag. För vi fick pannkakor med glass och sylt också! :D

haha, söta killen lät så jävla gullig när han sa det. :)

En dag försenad fick man reda på vilket gymnasium man kom in på. Kom in på förstahandsvalet Norra Real, sam-sam. Im so happy, im so glaaad... (8)

nattsyssla

hej alla söta... och alla fula också för den delen. Har suttit här ett bra tag och pillat lite på designen och detta är ett litet smakprov av hur den slutgiltiga  ska se ut.

Idag har jag tränat handboll på Gubbängsfältet. Det har varit mycket träningar på sistone eftersom vi ska finslipa oss inför Partille cup som vi ska spela nästa vecka. Kommer kännas lite konstigt att spela eftersom jag inte spelat match på ett bra tag och dessutom för att vi spelar för en ny klubb. Inget Årsta AIK här inte, det är ju bara sååååå 2007. Nu är det Spårvägen som gäller. Efter träningen slängde jag mig på cykeln hem för att göra iordning mig och möta upp fiffi. Vi tog en sväng förbi sickla där jag köpte en sjal, tre par trosor och så köpte vi båda tyg. För det är nämligen så att Felicia och jag ska sy imorgon. Haha, hur resultatet blir har jag ingen aning om, men en bild kommer nog, förr eller senare.

Nu ska jag nog gå och sova. Man kan ju inte gå miste om sin skönhetssömn och absolut inte om man ska sy dagen efter. Risken finns ju att man kommer somna rakt på symaskinen och tillslut så sitter man väl där med en hel symaskin i fingret. Så för allas säkerhet säger jag godnatt nu. Puss på rumpan

Sara

remembers

alla uppmärksamma barn vet att jag för lite mindre än en vecka sen befann mig i spanien. tiden där var underbar och det beror till stor del av min underbara vän connie. Många fina remembers (som fiffi så fint valt att kalla dom) därifrån. Ett litet smakprov på denna ljuvliga resa får ni i form av detta kort. Jag på balkongen utanför vårt sovrum. MYS



om ni har riktig tur så kanske jag lägger in fler bilder sen

Hejsan hoppsan lillebror!

 Det är alltså såhär det känns att ha en blogg. Det har funnits många om och men innan jag tog the big step och gjorde mig en. Min blogg. Min alldeles egna blogg. Det är grejer det. höhö

Sara von rosenknopp


RSS 2.0