gästinlägg numero uno!

Hejsan alla ochsaras läsare! Idag barn är det inte sara som skriver. Nej. Idag har ni den obeskrivligt stora äran att läsa ett inlägg gjort av ingen mindre än fiffi, alltså jag dåra.
Nu kanske ni tror att jag har knyckt saras lösenord och brytit mig in här för att med våld ta över denna blogg. Men lugn, det ska jag inte. Sara (som förövrigt mår bra och är i säkerhet där nere på öland för tillfället) gav mig sitt lösenord helt frivillgt, alltså inte under några som helst hot eller dylikt från min sida. Visst är jag snel hest?

Aa men jag skulle väl egentligen bara uppdatera lite smått här och jag kan avslöja att det är en brun sara som ni kommer ha att göra med när hon returns. Finns inte mycket annat att göra än att sola på öland med handen på hjärtat. Har hört att det skall vara Sveriges solsäkraste plats. Vilket magnifikt och genialt ställe att ha ett sommarhus på va? Håller ni inte med mig barn?

 
Här har ni en bild på eran bloggfavvis!
Vill bara understryka att allt vatten inte är sådär himla grönt på öland.



vi var på böda också. jag ska väl inte
sticka under stolen med att det var fint väder häller



Sara gillar glass som ni kanske märkt. Inget fel med det inte.
Denna bildtrio är från morgonen innan jag åkte hem
till stocken. Vi var otrloigt sorgsna som ni ser!

Dom här bilderna var bara lite random shit från min kamera. Men jag kan tala om för er att när Sara kommer hem, då ni! Då ska ni få se på bilder! Vi tog närmare 400 bilder tror jag. 
Men nu ska jag sluta babbla. Hare gött nu så kommer sara hem på Söndag tror jag!

/  fiffi

oväntad post

idag när jag tömde brevlådan hände något underligt. jag tittade igenom högen med brev och såg med överraskning att det var ett till mig. jag river upp det och ser lagfoto och ensamfoton från partille cup. det sjuka med det var att hela laget vägrade att vara med på bild, men eftersom vi blev garanterade att vårat lag skulle få en medicinväska och att vi inte skulle be höva se korten igen så ställde vi upp. och tror ni inte att jag får hem dom där jävla bilderna? svettiga som vi var efter att har spelat match så blev det hela ännu osexigare än väntat. nu vill dom även att jag ska pröjsa 50 spänn för några oönskade bilder. dom där människorna är ju bara för tokiga! (Jag är i alla fall målvakten i mitten)

nu är klockan lite för mycket, jag ska krypa ner i en stor säng med fiffi och connie, för vi ska upp tidigt imorgon. Öland it is folks, och väckarklockan är ställt på kvart i 9! det är bara att ta sig i kragen och leva med detta faktum. 7 timmars bussresa i typ 30 c är inte något som jag ser fram emot, men det får gå. jag kommer hem den 3e och har ingen möjlighet att blogga där nerifrån, men ni får lova att inte glömma bort mig. så fort jag kommer hem ska jag slänga upp bilder på allt ifrån fiffi till mitt blivande hus.

hoppas ni överlever utan mig i några dygn. men det ska nog inte bli några problem, ni är ju så stora nu (a) puss

torsdag

idag är det en speciell dag för mig, det är så att jag och fiffi åker till öland imorgon och idag måste jag säga hejdå till connie. hon kommer dra till england runt den första augusti och då har inte jag kommit hem än. jag vet, hon kommer tillbaka i slutet av augutsi, men det kommer bli så jävla sorgligt i alla fall. eftersom det är så fint väder så ska vi nog leta oss utåt och steka lite (man kan ju inte komma första dagen i gymnasiet och vara vit som jag inte vad). Ni borde också se till att gå ut i solen, få lite d-vitamin i er och med lite tur så kanske ni även får lite färg!
Take care bitches

rubrik

Jag är helt slut! inte för att jag gjort något särskilt ansträngande förutom att sitta på en buss och ligga på en strand. Närmare bestämt så var jag vid Grisslinge med Sassa, Fiffi och Stina. Det är ju så jädra bra väder nu för tiden så man kände sig ju manad till att dra till någon fin strand. Apropå bussar så måste jag bara få avreagera mig lite på dessa hjuldrivna helveten, jag menar hur kul är det att sitta på en buss där luftkonditioneringen är likamed noll? Det borde inskaffas en lag där alla bussar måste ha aircondition, för att vara instängd i en varm buss borde skada vår hälsa, iaf lite grann. Så ifall du Reinfeldt råkar klicka dig in på min blogg och se detta kan väl du bara se till att det blir så, snälla?!  

sara rosenberg

flickebarnet inger

haha jag skulle umgås med fiffi nu men om man hittar en skandal så gör man, klicka här

Tjenixen

Hej! 

Idag blixtrade jag med att åka till stan, det är liksom så att jag inte pallrat mig dit på sisådär en månad. Visst har jag shoppat tillräckligt i Spanien och Göteborg, men i alla fall. Jag fyndade en klocka för 100 spänn (ord. 298kr) och ett linne från weekday för 90 även den på rea. It felt great, nån som känt likadant? (;
Jag har åter igen fått den stora äran att leva ensam rövare hemma, jag känner mig som herren på teppan eller nåt. Mina föräldrar åkte till Öland igen, bigtime liksom. Ni som känner mig och mina föräldrar vet ju vid det här laget att dom är lite utav Ölands-freak, men men jag älskar om ändå. Tror fiffi och connie ska käka här, är inte helt säker... men det blir nog bra. Juste, idag kom ju stina och jullan hem (eller i natt egentligen) så dom borde man ju träffa. 

Puss på er alla     
 

tretton gubbar och en plan

idag så vaknade jag runt 12 snåret och efter att ha tagit en dusch så kom mormor på besök. hon är bara för söt ska ni veta och det var nog mest därför jag satte mig ner för att fika med henne, mamma och pappa. sen drog jag förbi fiffi, där även connie befann sig och vi gjorde lite utav varje... tittade b.la. på inspelningen från balen. när klockan närmade sig 6 träffade jag johanna, fredrika och carro. vi lagade väääärsta middan i johannas fina lägenhet, sånt är alltid najs.

när vi satt framför tv:n och kollade på alla pride-program som 5:an hade att erbjuda hörde vi en skrikande skratt från johanna som stod ute i köket. vi var inte sena med att springa dit och ni kan inte gissa vad vi såg utanför fönstret! 13 utlänska män vandrade längs en fotbollsplan på en lång rad. de viftade med händerna och det såg ut som de sa saker. när dom vadrat fotbollsplanen fram och tillbaka ställde dom sig i en ring och börjar klappa händerna. vad var det som dom här männen höll på med? alla såg ut som dom försatts i trans eller nåt.. kanske hade de blivit förtrollade? eller kanske var det tvångstankar som gjorde att dom var tvugna att gå på fotbollsplanen, för annars skulle något dåligt ske? chansen finns ju att dom bara gjorde någon ritual eller nåt, men det såg i alla fall askul ut. hur ofta ser man medelåldersmän som faktiskt bjuder på sig själva? kanske så var det lite omedvetet, men ett gott skratt fick vi.

Här är början till ett utav programmen vi såg ikväll, det var bara för sjukt. någon mer än jag som såg det? ricky och steve



bitter sanning

som en flitig bloggerska som jag faktiskt är, så läser jag många olika bloggar. och ni andra som läser blondinbellas blogg vet vid det här laget att hon utsatts för någon form utav övergrepp nere i italien. innan detta hände fanns det ingenting som kunde stoppa henne. hennes inställning var att hon och två kompisar skulle ner och röja på diverse nattklubbar. att hon inte hade en tanke på att det faktiskt kan vara farligt att vara ute och festa som tre svenska tjejer, tycker jag är ganska konstigt. hon slutar ett inlägg med att säga: "När jag kommer hem kommer jag att ta tag i allt och försöka ändra denna sjuka värld".  Ingen förtjänar att utsättat för något sådant, inte ens blondinbella, men detta är faktiskt en sanning i våran värd. Unga tjejer blir dagligen våldtagna och om det grävs ett övergrepp mot henne själv för att hon ska förstå det, tycker jag det är värt det.


pictures


tog lite bilder idag, enjoy eller nåt

min dag

Idag har jag varit med Sara Svensson hemma hos mig, var sjukt kul att träffa henne. Vi snackade en massa skit och så tog vi hur mycket bilder som helst, drygt 180 bilder. Nu har jag rensat ut alla bilder, men fortfarande så kvarstår faktumet att rensa ut skitbilder och göra diverse redigerinar. Bilderna lägger jag upp sen, men sjukt snyggt kommer det bli. Nu har jag pallrat mitt stora ass hem till felicia som jag inte träffat på hela 10 dagar. Ska ner och kolla på bajen matchen, en fågel viskade i mitt öra att bajen leder med ett noll. Ikväll drar vi nog till något najst kvällscafé skulle jag tippa på. Talk later hörrni :D  


victoria's secret

Hej! Kom precis hem, har vart träffat sophie, sassa och connie. Vi köpte med oss fika och satte oss på en brygga vid Gullmarsplan. Det var jättemysigt och inte blir det mindre mysigt när sassa ger oss alla varsina victoria's secret trosor! Gullig omtanke, tack vännen :)

 

 
Det är något sött karamellmönster. thihi, visst är dom gulliga?

Snabb uppdatering

ni skulle aldrig kunna gissa vad jag har för mig just nu.. det är nämligen så att jag plattar mitt hår. javisst, just i detta nu. Jag har kommit halvvägs och detta intygar ju även bilden här nedanför. Tror ni det blir bra eller? Fett med blont i alla fall




smoothie time guys

Jag är så jävla trött och botemedlet för trötthet sägs vara kaffe, men jag är en sån skapelse att jag aldrig får dessa koffeinkickar. Lite inspererad att Reinholdssonfamiljen så bestämde jag mig för att göra smoothie. Kombinationen kaffe + smoothie borde bli likamed piggare? Whatever, en smoothie fick det bli och jag har till och med bilder på det. När ens brosha är i Portugal och glömde kameran hemma så snor man den ju lite då och då.



nu ska jag se the love guru, seeya

fejna spanjenbilder

Minns ni att jag förut sa att jag kanske skulle lägga upp bilder från spanien? Nu tänkte jag förverkliga detta och faktiskt lägga upp bilder. Connie vill liksom inte visa sig eller hennes håla på bild så jag får väl ta hänsyn till det. Bilderna föreställer mest mig men även lite strand, tapas, drinkar och piren. :)


Always look on the bright side of life

Hej hej hemskt mycket hej! idag vaknade jag först av att connies klocka ringde kl 8 (!), jag somnade fort om men låg klarvaken vid tjugo i nio. Sen kom den fruktade städerskan och drog igång den klagoskrikande dammsugaren. Efter frukost runt 11 så drog vi på oss springgrejerna och sprang, yeey finaly. Såhär efteråt känns det jävligt bra om jag får säga det själv :)

Idag lever jag min sista dag i peace and quiet, för tyvärr så är det så illa att min familj kommer hem från öland idag. gaaaah.. jag orkar inte med dom. All harmonisk stämning som jag försökt skapat här hemma under mina 6 dagar som ensamvarg förstörs då med detsamma. Friheten att ligga kvar i sängen hur länge jag vill och känslan till att inte behöva tvångsdiska är underbar. Men nu är den somsagt helt bortblåst och dagen i ära kommer nog gå åt till att städa undan diverse saker på diverse ställen och till att bädda. Men såklart så ska jag väl hinna med något annat idag, det lutar mot att göra ska göra mig en hejdundrans god latte och kedjetitta på veronica mars. Ni hörde rätt.. kedjetitta, en del kedjeröker men själv så kedjetittar jag på tv. Utan denna lilla vana hade jag nog skaffat mig en annan hobby, typ röka. Därför kan man ju se lite positivt på denna lilla egenskap.

Jag vet att texter kanske inte är sådär jättekul att läsa och därför tänker jag förse er med någon bild sådär ibland. Här har ni en ifrån gårdagen. PUSS

sadws 

gusselagos


Det är sista tiden det kommer vara vi 6 på väldigt länge och vart vi än hamnar, om det är här hemma, på öland eller gotland så ska det bli jättekul. Det är något speciellt med er som jag bara älskar och jag vill att ni ska veta det.

överambitiös om något

hej igen! Nu har jag kommit hem från stan. Ellen letade somsagt efter en present till sin bror. De saker han önskade sig var brevpapper, en tysk-svensk ordbok (eftersom han inte nöjer sig med att bara kunna svenska, engelska, spanska och lite franska) och en vegetarisk kokbok med inriktning av indien. Man kan ju inte annat än att älska grabben.

söder med en 15-årig ellen

okej, springningen blev inställd.. än en gång. Men jag gråter inte lver spilld mjölk (?) och försöker istället se fördelarna med denna dag. Ska in till söder med Ellen och Connie, Connie ska till tandläkaren och Ellen ska köpa en present till Filip. Det är ju faktiskt så att han fyller år imorgon och likaså hon eftersom dom är tvillingar, så det är bara att säga grattis! :D Jag misstänker också att vi tar en fet sväng förbi ett café för att utbyta alla möjliga obetydliga händelsen som skett på olika håll i sommar.


Här har ni henne alltså, coola ellen karamellen. Såhär ser hon alltid ut, samma stil, samma utstrålning, samma keps, no mather what liksom. Så tro inte att detta är en utklänad hon används sig utav inför ett skolprojekt för så är ju fallet veeeerkligen inte. (; skojiluris

mamma mia tuttarna klia

dagen i ära har jag tillbringat med att vakna upp hemma hos connie. haha, om ni undrar varför jag har henne runt mig 24/7 nu förtiden beror på att hon ska flytta till tedrickarnashemland England och placera sig i staden London. Till råga på allt så ska hon dessutom göra detta innan Augusti! Sista tiden vill jag därför hänga ihop med denna krabat :) Efter att jag vaknade drog jag hem till mig och sassa kom förbi, mysigt. Sen drog hon hem och jag mötte upp millan påväg in till stan. Vi käkade på taco bar och snackade en massa skiiit. När vi ätit klart gick vi till sergel, träffa sassa och sen så såg vi filmen Mamma Mia. Eller vänta, först så träffade vi ju felix och det va ju bara ages sen man såg honom så det va ju skoj. Filmen va faktiskt bra, eller i alla fall enligt mig och millan!

vet ni vad jag kanske kanske kanske ska göra imoron? Springa. och för att det ska funka så måste jag ha sovit mycket. så tyvärr bloggandet... plikten kallar ;)

Med en enkel tulpan på bemärkelsedan

Den 27:e juli. den 27:e juli smäller det! Att bara uttala stavelserna får mitt hjärta att slå ett extra slag. Jag känner att jag börjar bli lite nojig inför denna dag. För vet ni vad som är så speciellt med den? Det är det datum då jag föddes och därför har den valt att kallats MIN FÖDELSEDAG! Det är nästan så att jag skulle kunna sitta i timtal för att göra något som räknar ned till "the big day". Något som liknar adventskalender men som istället skulle kallas födelsedagskalender. 
Tanken är helt klart lockande men jag håller mig i skinnet och försöker uppföra mig som normala tonårinar skulle gjort, att istället för att vara överlycklig för att vara ett år äldre, se dagen som en chans att få feta presenter. Kläder går väl an, så länge man noga beskriver affär, modell, färg, och pris så att det inte blir några som helst missförstånd. Pengar är för torrbollar.. hihi nejmen det är bara så tråkigt. Eftersom jag kirrat allt i prylväg så kan jag inte önska mig en iPod, kamera eller mobil heller.. Så vill ni verkligen veta vad jag önskar mig? en stor fet bred säng! Den och dess lakan ska få alla att tappa hakan och tänka "det där är fan det fränaste jag någonsin skådat" (eller nåt i den stilen). Påslakanet ska även matcha till min då ommålade svarta fondvägg och en sjukt snygg tavla.

Bilden i mitt huvud är en vision som bara måste förverkligas!


öland i all sin ära, men hemma är alltid bäst

nu har jag landat här hemma igen och är lite småstolt att jag inte ruttna bort av tristess där nere. Jag menar att sitta där i en stuga på 15 kvadrat med hela min familj när det dessutom är skitväder, är inte direkt att föredra. Om jag inte hade dragit hem efter 4 dar skulle jag väl börjat klättra på väggarna.  Varför vi har en så extremt liten stuga är för att pappa håller på att bygga den stora.. exciting (ellr förväntansfullt.. ellerhur connie?). Apropå connie så ska jag nu återgå till hennes och mitt tevetittande. puss alla söta

   
bilder från partille

hemma igen

Partille va himla najs, det må jag säga. Vi bodde på ett helmysigt vandrarhem, hade strålande sol och spelade 8 matcher. Åkte ut på sadden i kvartsfinalen så det sved lite extra sådär. Allt har varit grymt roligt och en mer ingående historia om hur äventyret var får ni uppleva en annan gång.. eller varför inte spana in min bdb? Drar iaf till Öland imorgon och kommer tillbaks på fredag. Vi hörs då, förhoppningsvis lite brunare och lite mer utvilad!

xoxo Sara von rosen


RSS 2.0