SM i sölvesborg

Inte haft en enda lektion idag för vi har haft minnesdag för förintelsen hela dagen lång. Har bland annat lyssnat till två vittnen som själva berättar om vad de upplevt och man blir väldigt berörd vid deras historier. Jag kom hem relativt sent och åkte iväg och spelade match mot handeln och vi vann väl med 20 mål eller nåt sånt. Trots vinsten så är såna matcher knappt roliga.

Nu har jag kommit hem och gjort en liten spanskaläxa. Vad som återstår av kvällen är att duscha och att packa klart. Drar på flick-SM i blekinge imorgon så en 9 timmars bussresa har man att se fram emot, yeey. Om det går väldigt bra blir det play-off match på söndag vilket i sådana fall gör att vi kommer hem runt halv 4 på måndag morgon. Haha håller tummarna för det, jag har ju trots allt sovmorgon till 20 i 12. Så, har det kul kvar i Sthlm och försök att inte ha alltför kul utan mig.

Byebye

elbow dance


Idag har det varit en lång dag, gick i skolan till fem i fem och sen var det bara att dra iväg på träning som gällde. Nu har jag legat och kollat på popcirkus från debaser och made in sweden. Inget pluggande ikväll inte! Fick ett klipp från min vän i england som är på tv hela tiden. Är dom inte bedårande?

mando diao it is

Idag hade jag hade jag en lång sovmorgon och en kort skoldag, väldigt skönt så här efter helgen. Lämnade in en novellanalys och fick tillbaks matteprovet där jag fick nåt i stil med starkt vg. På vägen hem tog jag en sväng förbi globen och köpte en biljett till Mando Diao, ska dit med Alma och det ska bli nice.

 
oh yeah

försyld

Känt att uppdateringen inte varit så bra och funderade på att lägga ner min lilla blogg men tror nog jag behåller den, kanske inte uppdaterar lika ofta bara. Jag har haft rätt fullt upp sen jag kom hem från idre, haft mycket plugg och träningar och sånt.

Nu till helgen har jag istället gjort lite roligare saker. Skåningarna från språkresan kom på besök så dom träffade jag i fredags över en fika med stina, sassa och lite sophie. Väldigt skoj att träffa dom små liven igen. På kvällen var jag och massa folk hemma hos oskar och vi kollade på film. Igår träffade jag fiffi, pierre och martin över en fika sedan åkte fiffi och jag förbi stan, hittade väldigt fina kläder måste jag säga. Och dagen i ära har jag förpassat mig till liljeholmshallen för att spela handboll vilket jag inte fick, eftersom jag är sjuk och sm är nästa helg. Så det blev bara till att titta på och resten av dagen har ägnats åt att slappa och plugga.

hejdå alla C00L4

obama

Första dagen i skolan efter idre och jag tror vi aldrig varit så få men samtidigt så många hesa i klassen på samma gång. Hade en soft dag där vi började 10.40 och slutade 14.45. Det blev ännu bättre då jag fick reda på att min träning blev inställd så när jag skrivit klart detta ska jag ta tag i mitt liv.


henke i idre

Antar att många kollade på Obama när han svor sin ed. Bara jag som tyckte han gjorde det dåligt? Lät riktigt nervös. Mamma berättade för mig att på 1800-talet var det en amerikans president som stod ute i kylan och höll tal i typ en timme. Två veckor senare dog han i lungcancer. Haha hemskt och komiskt på samma gång.
So long! 

glömde min röst i dalarna

Hemma från Idre 09 och en massa snuskiga, vidriga incestinlägg väntas sig uppdateras på denna underbara blogg de närmsta dygnen. Jag har egentligen en massa saker att ta upp, men vi lämnar det till senare. Några smakprov kan jag däremot dela med mig utav: svart spya bestående av en big mack och en inlagd gurka sprider sig i hela 684 E efter första kvällen, en dräggig oskar persson kissar ut genom fönster och sticker hål på sofforna med kniv och hanna bergström får åka till mora sista kvällen. Henrik Dahlin vaknar upp efter första kvällen och känner sig lite halvkrasslig, han bestämmer sig för att dra en number2 på toaletten. Eftersom han inte hittar något toalettpapper tar han det närmsta han kan nå - han klipper sönder en bit av en dammig dicktrasa och känner sig fett nöjd när han lyckas spola ner den bajsiga dammtrasan utan stopp i toaletten. Notera att han även var vid nyktert tillstånd, HAN ÄR BAJSMANNEN

Detta är bara småsaker som hände där uppe i idre och det har skrivits av någon anonymus på en skvallerblogg. Idre var sjukt roligt och känns som att man kanske inte ska överanalysera saker och ting. Bland de roligaste synerna under tre dagar måste va lucas i leopardmönstrade kalsonger och min klänning, eller så är det alma kl 9 på morgonen, full, festklädd, glidandes ner för en backe med pjäxor istället för skor, en kalastuta i munnen och med en stor tårta i handen. 

Tog inte en enda bild så måste baxa på facebook sen kommer dom

idre fjäll

Räknade precis ut att jag ska upp senast halv 6 imorgon och det betyder ungefär läggdags för mig. Imorgon är det IDRE som gäller, inget att leka med. Ha det bäst här hemma! :D

muu förfan

Dagen har varit rätt ångestladdad men det brukar den ju vara iS1B, eller hur var det nu ella? Hur som helst så har jag gått och mått dåligt över kompletteringsprovet som var idag. Men efter en massa knasigheter behövde jag inte göra det och så fick jag i alla fall ett mail av min no-lärare där det stod att jag får MVG i naturkunskap och det är så jävla skönt. Nu är det bara två saker till att ha ångest för.
1. Samhällskunskapsprovet imorgon
2. Resultatet av individuella valen... emh ja? Platsbrist på det jag ville ha och jag fick ändå inte andrahandsvalen. what to do?


nu ska jag plugga vidare och sova såklart. simma lugnt!

mondayy

Första dagen vi gick med nytt schema och man ska ju inte klaga på att börja tjugo i tolv. Hann till och med en liiiten tripp på stan innan jag började och det är ju inte helt fel. Det var dock mindre skoj att vi inte fick någon lunch eftersom vi började så sent . Har helt enkelt gått runt med en tom mage hela dagen och sånt blir man ju inte gladare över.  Kvällen har gått till att plugga väldigt oeffektivt och vart inne på datorn (internet tillbaks) maha
________________________________________________
Har faktiskt börjat packat lite smått inför idre, det är ju trots allt bara tre dagar kvar. Så svårt bara att bestämma sig för vad man ska ha med sig och inte.  


my room

Rätt händelsefattig dag idag igen. Spelade match mot salem i morse och vann. Sen har jag bara varit hemma hela dagen för välbehövligt pluggande.






its cold around here

Gårdagen spenderades lite hos alma och lite hos ella. Kollade på lite tv och snackade bara lite allmänn skit, det va trevligt. Kollade på lets dance där en viss blondinbella uppträdde och det gladde mig att se hur stel hon var.


stackars stela varelse

Idag har jag bara varit hemma och pluggat vilket är väldigt jävla viktigt. Måste nog komplettera naturkunskapen för att få mvg och så har vi ett sjukt stort samhällsprov på onsdag, inte kul. Jag har även fixat lite till på mitt rum så nu är har jag ett nytt skrivbord och lite annat trams. Blir nog fint när det blir klart skulle jag tro.

Juste, höll nästan på att glömma! grattis på namnsdagen Sigbritt och Sigurd <3

rusbrus


Efter som du inte uppdaterat spårapånorra så får du den här, varsågod alma!

skolstart i sikte

Mitt internet har inte fungerat idag heller så nu sitter jag på min brors dator och lär bli utknuffad vilken sekund som helst. Idag har jag i alla fall varit iväg med matilda, adam och pontus på ikea och fyndat inredning till nrifs kontor. Så nu kan man ju hänga där lite också eftersom det kommer se acceptabelt ut.

Nåväl, imorgon börjar skolan igen och det behövs väl ingen större beskrivning av hur det känns för alla vet väl hur man känner sig att börja efter ett lov. Slutar strax efter 12 imorgon så det är ju i alla fall skönt, ska fixa lite smått och gott sen är det bara plugg och träning som gäller.

Nu ska jag sova i mitt halvt nyinredda rum, trevlans. God kväll på eder alla


tittut

inrnet krånglar, skriver imorgon. lika bra det för det har varit en ångetsladdad dag idag.

jag vill ha körv

Det verkar vara någon mystisk dragningskraft hit, för hur mycket jag än försöker stå emot så hamnar jag tillslut här eller på facebook. Men who can blame me för det jag ska göra idag är bara så tråkigt. Städa. Plugga. Kom igen nu va, sånt orkar man ju inte med. Min garderob är överfull så jag har börjat hänga två plagg på varje galge men tillslut blir det så fullt att om man ska ta ut en tröja så ramlar tio andra ner på golvet. Nu ligger hälften av mina kläder på mitt skrivbord, ååh fucking great.


precis so mför håkan så är städa det värsta jag vet

Fiffi ska komma hit och plugga men för er som känner henne väl behöver man inte vänta henne förens om några timmar eller så. Nu ska jag fortsätta med mina 45 s samhälle som bara måste pluggas in i hjärnan. Gah, give me a break.

guldstjärna till mig

Idag har jag befunnit mig någonstans i täby och spelat en träningsturnering. Förmodligen en av de sämsta hallarna i Stockholm eftersom det inte var fulla mått på planen och inte heller kändes det som att den var isolerad. Matcherna var 2x10 och vi mötte lag som var lååångt ifrån klassen som var i norden cup. Vann i alla fall alla matcher enkelt och belönades med film och godis.

Har bläddrat igenom bloggen och gjort mig förstådd på en sak: jag lägger inte in överdrivet många bilder på mig själv eller andra. Det händer att jag lägger in lite halvt ointressanta bilder någon gång ibland, men nu ska det i alla fall bli ändring på detta.



Såhär såg jag i alla fall ut då jag kvällen i ära käkade middag med kusinerna. Lite nyinköpta prylar från både mellandagsrean och Göteborg. Grejerna kommer från weekday, ur & penn, linnet kommer från rut mfl och det kanske är värt att säga att det är spets där bak (bildkvalitén är ungefär lika bra som jag är på att sjunga) och så dammade jag av mina kära gul & blå jeans.

Nu ska jag gå och lägga mig, för imorgon kommer jag förhoppningsvis upp i skaplig tid så väntar städning och plugg. Och jag är sååå glad för det a la blondnbella style

boys are stupid, thorw rocks at them


Haffade en bild från ellen från igår då hon, jag, stina och fiffi kvällsfikade. Både gårdagen och denna dag har varit relativt sega och har mest tagit det lugnt. Fick reda på att jag imorgon ska vara med i en träningsturnering så måste sova tidigt.
puss och smek

året 2008

Okej, från många olika håll har ni fått en årsresumé och inte ska jag vara sämre. Detta har varit ett väldigt händelserikt år för mig och många andra 92:or, bara att sluta nian är ett stort steg.


















Jag, sophie, stina, sassa och connie började året med en resa till skåne för att träffa söta brudar.


Hittade en gigantisk lampa i Skåne


Skolan flöt på bra och vi lagade god mat på hemkunskapen


busigt nog hängde vi i science på rasterna fast man inte fick


tog massa bilder med fiffi


ny tränare i fotbollen samt sammanslagning


åkte skridskor med klassen och använde sopkvastar som klubba


tog egobilder innan träning


var ute i solen


konstiga vikarier


stureby by night för småttingar


I <3 SBN


sökte till stockholmsgruppen efter att dom kom fram till mig


skrattade åt en klantig fiffi


vi var tetrisnördar


vi var även stavgångsnördar


håkan konsert


julia städade toan tills stina kunde använda den


fikade mycket


gick på öppet hus på norra


killarna släpade in ett äckligt vaxhuvud i klassrummet som stannade terminen ut


spelade cup i hallsberg


plockade de första blommorna till farmor


engelsaprojekt och vårt band hette MESS


klassresa till gotland


balen


balen


skolavslutning


Åkte till hälsingland med bra människor


Spanien med connie


fick en liten bränna


spelade partille cup, för första gången i laget Spårvägen


gjorde goda smoothies


öland med fiffi


öland


en nära vän flyttade till england <3


såg bl a winnerbäck och krunegård i spöregn


började gymnasiet på Norra Real


lärde känna nya vänner, här vid östersjön


spelade SM och är nu vidare till steg 4


teambuilding med klassen


lärde mig äta sushi


bakade min livs fulaste tårta med inti


spelade junior-SM


var på en rolig maskerad


över lucia åkte jag och fiffi till london för att träffa connie


skolavslutning


Norden Cup


julen passerade och nyåret kom


nyår
________________________________________________________________

Känner att jag suttit här för länge nu, nu ska jag träna. Puss


back in business

Ja, från mig har ni ju inte hört så mycket på det senaste dagarna och därför förtjänar ni ett redigt blogginlägg utav mig. Vad har jag egentligen haft för mig de senaste dagarna är först och främst Norden cup i Göteborg. Det är en cup som benämns "elit- och kvalitetscupen Norden Cup, Göteborg och inofficiella nordiska mästerskap för klubblag" dit 17 lag i min åldersgrupp tävlar. Våra första fyra matcher var uppdelade på två dagar och vi förlorade tyvärr alla. Men det var ändå bra spelat då vi bl a mötte sverigeettan. Efter den rätt tråkiga starten blev vi i alla fall indelade i ett nytt gruppspel där vi spelade om placering. Vann 3 matchet och spelade 1 ovagjord vilket gjorde att vi totalt hamnade på en 13:e plats. 13:e bästa laget i norden låter inte helt fel. Fyra dagar i göteborg var trevligt och ändå trevligare var att man även hann med lite shopping, inte illa.



Efter detta lilla handbollsäventyr åkte vi hemmåt och var tvugna att ladda om inför nyår. Det var sjukt skönt med sovmorgon efter att man fyra dagar i rad gått upp kl 6. Dagen bestod i stortsätt av förberedelser inför kvällen så det blev en snabbis förbi solariumet och en massa andra saker skulle fixas. Fiffi och jag lagade lite mat och gjorde i ordning oss hos mig, sedan åkte vi till eddie där det blev lite förfest. Sen åkte jag och fiffi vidare till munchenbryggeriet men väl där fick vi reda på att det var en massa strul med alldeles för mycket folk där och polis och grejer. I all förvirring bestämde vi oss för att åka till skinnarviksberget. Sjukt fint där, såg hela stockolm och alla fyverkerier. Det var himla mysigt särskilt då man umgås med sina fina vänner, synd bara att det var kallt så in i helvete.










Denna dag kan ha varit en väldikt ångestfylld dag för vissa. Citatet "Sedan såg vi en tjej i 17 års åldern kanske som hängde med huvudet som hon vore med i The Grudge, 2 killar bar på henne då hon inte kunde gå." kanske är ett praktexempel på detta. Hoppas ändå att ni inte gjort något ni ångrar och att ni helt enkelt njuter av det nya året 2009!

Gott nytt år!


RSS 2.0