hola amigos


Hade bara en lektion idag, de två andra lektionerna utgick eftersom vi skulle hem och plugga istället. Kom hem runt 1 och försökte sova litegrann eftersom jag typ inte sov något inatt, men det gick ju inte så bra. Så jag pluggade lite istället och sen åkte jag tillbaka in till stan igen för att fika med Julia, har inte sett henne på evigheter så det var skoj att prata av sig lite. Har sett klart på Batman nu och pluggat lite spanska som ni som är riktigt smarta kanske redan listat ut (rubriken) och nu tänkte jag uppdatera mig lite på internet sen ska jag sova fan. Haha såg precis Yunna i atfonbladet, sånt händer ju inte varje dag om man säger så, hon var lika snygg som vanligt.



här har ni snyggingen


Brandi

hittade en asfin låt av Brandi Carlile som heter the story. Sååå bra. Kunde inte lägga upp den som ett youtube-klipp så det får bli en länk. Resten av låtarna är också bra. Vilket kap eller vad man ska säga.

weekend

Fick precis ett hat-sms från fiffi där hon klagade på dålig uppdatering, så jag ska slå ett slag för utvecklingen och skriva ett. En kort resume om vad jag gjorde i fredags va läxor, skola, chillkväll med annika och fiffi. Igår spelade jag som sagt junior sm helt oförberett och det gick bra. Vann en och förlorade en så vi gick vidare till steg 3, dvs bland dom 40 bästa lagen bland 90-91or, inte lite coolt. Kom hem typ halv elva då jag mötte fiffi och stina, vi åkte in till yunnas restaurang där vi träffade henne, annika och alma också. Sen drog vi hem till vayu där lite folk va. Sen bar det av hem, både bussen och tvärbanan hade slutat gå så vi fick vänta 23 minuter på våran jävla tunnelbana. Men men, hem kom vi ju tillsist. Idag har jag, stina och fiffi suttit och kollat på en massa youtube-klipp. Kom precis på att jag måste plugga en jävla massa för nästa helg bär det av till Dalarna för att spela flick-SM. Taggad till hundra, men inte på plugg tyvärr. Men man kan ju inte vara taggad på allt man gör, så därför ska jag faktiskt plugga nu. Lusten för att plugga höjs litegrann med tanken på andra avenyn ikväll.

torsdag

Ååh är så himla stressad, har hur mycket som helst att tänka på. Spanska tills imorgon och naturkunskapsredovisnig. Dessutom har jag precis fått reda på att jag inte ska spela seriematch på lördag. Mitt lag ska nämligen spela junior-sm eftersom våra juniorer dragit sig ut. Om vi struntar i det får inte vi spela sm nästa år, inte så himla kul. Så nästan hela lördagen ska jag vara i Eskilstuna, not that fun. Imorgon är det fredag och det känns seriöst som att veckorna bara rinner iväg. Juste, träffade precis Fiffi, hon var påväg hem från Sassa som fuller år idag, grattis på henne. Snackade lite snabbt sen va hon tvungen att dra. Nu ska jag gå och lägga mig och läsa spanska. Fy

godnatt




Igår tog jag denna fagra bild i ett hopp på att det fanns en gnutta sommar kvar. men vart man än tittar nu finns det röda blad på träden, ack och ve. Idag har jag varit i skolan hela dagen lång. Var jättestressad till träningen och kom knappt innanför dörren förrens jag skulle skulle dra hemifrån. Träningen var ganska kul, hade en målvaktstränare där som skulle finslipa tekniken och med finslipa betydde det typ ändra på hela mitt spelsätt. Sen sträckte jag röven och då var det inte lika kul längre. Efter det åkte jag hem och la mig i ett långt bad för att sedan se på ett avsnitt av Prison Break. Sa precis godnatt och hejdå till mamma för "mamma och dom" åker till öland imorgon. Hela huset till mitt och brorsans förfogande hela helgen, inte så himla dåligt. Nu ska jag bädda ner mig i min säng och läsa naturkunskap. Någon som är avundsjuk? aa, tänkte väl det.




jag saknar dig gumman, bara fem veckor kvar nu


trött

orka. min dator har damp. jag skrev ett inlägg som datorn tog bort. snackade i alla fall precis med connie och inti så nu har jag nog fått ur mig alla känslor som jag brukar skriva i bloggen. har i alla fall vart i skolan idag och även spelat träningsmatch mot Upplandsstadslag f93 som vi vann mot med 33-19.


och så en bild som väcker minnen såklart
som grädde på moset

mu

idag har jag inte gjort så himla mycket. hade naturkunskap sen 2,45 timmars hål som spenderades i matsalen, vid hästarna och på café 60. Efter skolan drog jag hem och pluggade lite grann och sen drog jag iväg till fiffi. Snackade mest och kollade en del på youtube-klipp. sassa och stina visade den, haha.




avslutar med en bild från svenskalektionen

andra avenyn

väcktes av pappa runt 8 tiden för jag skulle ju iväg på en sjukt tidig divition 2 lags match. taggat till max var man ju inte direkt. Vi vann i alla fall enkelt med 13 mål eller nåt sånt. Sen åkte jag hem och festade lite med min släkt genom kaffedrickande, tårtätande och presentöppnande. Fick faktiskt fyra presenter själv även fast det inte va jag som fyllde år, hade tydligen inte fått presenter från släkten och sånna överraskningar är inte nåt man tackar nej till. I övrigt har jag träffat fiffi och vi åkte förbi gullmars för ett besök på solariumet, behövdes om man säger så. Har spelat in andra avenyn så det ska jag glo på nu, im so excited.


 dv
inti och jag gjorde ett facebookteam idag. vi som
använder facebookchatten och lackar sönder heter det.
det här ska vara bilden och jag vill att du ska gå med.
deal?

presentjakt

Inte uppdaterat på över 24 timmar, vad hände egentligen? Igår gick jag i skolan till tio över två och därefter träffade jag Ellen och Fiffi över en fika på café 60. Efter det åkte jag hem och käkade sen drog jag till Yunnas kyrka. För första gången i mitt liv va jag frivilligt i en kyrka och det va ganska nice. Träffa sjyssta människor och lekte lite lekar och så hade vi andakt eller nåt sånt. Ballt vare, och jag bad för connie haha. Saknade henne lite extra där så när det va min tur att säga något sa jag att jag saknade min vän som flyttat. Efter det va vi med lite folk sen drog vi hem till Yunna och sov.

Idag har jag gått med Yunna lite i stan på jakt efter en present till min bror som fyller 20 år imorgon. Skulle hitta en kofta vilket jag också gjorde (från mamma och pappa) och bokstaven A i guld från mig. Sen kom även fiffi in och vi tre gick runt i lite affärer och fika och sånt. Sen åkte jag och fiffi till ringen och nu är jag hemma. Ska sluta chatta och blogga och allt för jag måste läsa min engelskabok. Hata. Ikväll ska jag träffa fiffi och stina i think. Kanske drar med dom till Vayu, om dom ahr riktigt tur.

Puss

friends

Friendsdag idag så det var lite allt ifrån föreläsningar till diskutioner i klassen. Snackade en del om det var okej med grupperingar i en klass och om man ska få skratta i klassrummet. Dessa två saker är självklara för mig men en del håller tydligen inte med. Att vara närmare vänner med vissa men fortfarande kunna prata med andra verkar tydligen vara fel. Nåväl, jag pallar inte inte vara med dom jag vill umgås med. Efter 3 ganska snabba timmar drog jag och nåra iväg till stan. Blev en väska, en sport bh, ett par örhängen och ett par stövlar. Stövlarna skulle jag köpt redan förra året men precis när jag bestämt mig för dom så var dom slut i hela stockholm. nu ska jag kila, hejdå


tjolahopp

Idag har jag varit med min ljuva klass på i Ågesta på brandövningsanläggningen som ligger där. När vi kom dig drog vi en fika för att sedan klä på oss brandmankläder. Hela rubbet, hängselbyxor, lång jacka och så stövlar med stålhettsstövlar. Med dessa på sig drog vi iväg och gjorde diverse samarbetsövningar. Det var skoj, en väldans massa styrka och hjärngymnastik men det är ju nice ändå. Sen så käkade vi ju också sjukt god mat och så hade vi en match mot killarna i fotboll. Dagen blev lyckad, skoj att inte bara hänga i skolan liksom.

Efter skolan hade jag stora planer på att ta kort på möbler från mitt rum och lägga upp på blocket. Men icke, mindre än en timme hade jag på mig innan jag drog iväg på träning. Det gick faktiskt ganska bra idag, vart sjuk ett tag men nu är jag back on track igen. Nu ska jag kolla på idol och sen top model och så kanske lite batman också. *Håller tummarna* haha PUSS!

fördomar

Idag har jag bara haft en helt vanlig skoldag men med ett undantag, jag var inte trött! Jag kommer fan inte ihåg senaste gången jag var i skolan och inte va trött, men idag var det i all fall en sån dag. Ändå så såg vi en so-film och hade en genomgång på gympan. Juste, idag var det ju del 2 i skolfotograferingen eller vad man ska kalla det, det gick nog bra men jag kände mig ful som ett missfoster. Huvudsaken är ju ändå att försöka se något sånär bra ut, om jag lyckades är bara vänta och se.

Tunnelbanefärden hem är bara så seg, 20 min på en proppfull tunnelbana tackar man inte gärna ja till. På vägen hem idag så såg jag en tant och tänkte: Åh vilken söt tant. Sekunden efter det slänger hon papper på marken. Då tänkte jag: Nej fy, så får väl inte tanter göra? Och så såg jag va det va för papper hon slängt. Ciggarettpaketspappret. Jaha, inom loppet av tre sekunder förädrades min söta lilla tant till en vårdslös tobaksmissbrukare. Då gick det upp för mig hur fördomsfull jag var. Jag kunde enkelt tänka mig en ung tjej slänga papper och röka och likaså kunde jag tänka mig en snäll söt tant som kanske tappade en pappersbit av misstag och sedan böjde sig ner efter den. Dessa två faktorer är fördomar. Varför ska jag inte bli förvånad om en ung tjej slänger papper omkring sig på marken? Varför ska tanter vara snälla och inte göra fel? Inte fan vet jag, men det är väl såhär det kan se ut lite var stans, men som man ändå blir lika förvånad över att se.

Nu ska jag ta en powernap för att sedan träna handboll, första gången på mer än en vecka yeey!

skolfoto

idag så var dagen. the real fucking skolfoto skulle plåtas idag. alltså så ska hela skolan få ett intryck om vem man är, vad man har för stil och även vad man har för personlighet. på ett svartvitt foto, inte helt enkelt. jag valde i alla fall turkosa strumpbyxor, en svart klänning, guldiga bamboo och vita converse. fick sitta ner för första gången i mitt liv! jag och annika bland killarna, härliga tider det. hoppas jag fick till en min som hela skolan smälter för då, haha. och imorgon är det dags igen med porträttfoto.

bilder

haha, blir ett litet bildinlägg härt. hade en väldans massa bilder jag måste visa. alla tagna med mobilden och därav sämsta kvalitén

bilder från moneybrother





sjukt intressanta bilder på mitt ostädade samt städade rum


vs




så som det ser ut nu, min blivande tapet





och tillsist, dörren som får mig att skratta
varje gång jag går till skolan




det var allt för mig. nu väntar jag på att fiffi ska komma sen ska vi träffa sophie. NICE

hej hej hallå

Gårdagskvällen var mysig. Vi drog ihop ett gäng från klassen plus någon från sam-kultur och några av frans kompisar, det var nice. Vi satt där och käkade chips och klagade på bloninbella som var med i extra extra. När Bella, Frans och Alma lämnade oss för någon fest i mälarhöjden så stannade vi andra kvar och fortsatte att chilla. Pojkarna visade sin egengjorda låt och dom gjorde en live-spelning med både piano, sång, trummor och gitarr, inte illa.

Skulle gått upp tidigare än tidigast men på något sätt blev det så att jag vaknade kvart i 12. Det jag ska hinna göra idag är att plugga, städa mitt rum och umgås med felicia och sophie. Det är en utmaning det. Nu ska jag kila iväg och göra frukost sen är det städning som gäller. Hoppas ni kommer ha det roligare än mig de närmaste timmarna. hehe

moneybrother, ringen och plugg

haha glömde berätta en sak igår. jag ville verkligen ha ett par örhängen på mig som har vart trasiga i evigheter och jag bad pappa limma dom. Limmet skulle stelna efter drygt 5 minuter och efter 40 minuter sätter jag på mig dom, då var limmet fortfarande inte riktigt torkat. Sen när jag försökte få av mig det satt det fast! Ett örhänge limmat med superlim satt fast i mitt öra! För en sekund eller två trodde jag seriöst att det skulle sitta där tills jag blev typ 100 år, vilket inte hade gjort så himla mycket eftersom dom är så snygga, men sen så kom min räddare Julia och drog bort dom. Kändes som hela örat följde med men jag kan försäkra känsliga lyssnare för att örat satt där det skulle.

Igårkväll åkte jag, Sophie och Felicia in för att se Moneybrother. Lite försenade som vanligt, men om vi inte hade varit försenade hade vi inte heller sett Klockar och Wolbe. Ni läste rätt, dom och en till snubbe träffade vi på grönalundsfärgan och precis som oss skulle dom på Moneybrother, lite komiskt var det. Konserten va bra, så jävla bra live att det inte finns. Dock så kom vi när konserten hade börjat och så höll det inte på så länge så det var ju lite tråkigt. Idag har fiffi som sov över här åkt hem och jag åkte ensam iväg till ringen. Det förvånade mig rehjält att ringen var så bra, har inte varit där sedan jag typ var 8 år men ska nog åka dit lite oftare nu. Hittade i alla fall ett par örhängen, en halsduk, en klänning och ett par strumpbyxor så nu är jag nöjd.

Nu ska jag göra lite nytta till denna värld och faktiskt plugga. Har inte pluggat på år och dag och känner att jag borde bli lite mer seriös vad det gäller skola. Så hejdå blogen och hej geografi och historia. yo yippie yey

moneybrother

bara jag som smälter?

 

fredag


Ååh, härliga fredag, äntligen är den här! Hade spanska på morgonkvisten och sen hade vi en håltimme då vi försökte underhålla oss själva. Blev tillslut en stor klunga som hängde i kafeterian och vi spelade bubblan. Tror ni inte att dom ställer sig och bakar nybakta bullar där då, bara för att jag inte hade några pengar alls? Såklart gjorde dom det, 10 kronor på att det bara var för att jävlas. Efter hålet hade vi engelska med våran älskade svettis. Hon rent utav suger på både uttal och gramatik, men vad kan man förvänta sig av en ryss? Efter engelskan käkade vi pasta med ost-och skinksås och sen hade vi hål igen. Garvade mest för det var så jävla kul att kolla på Alma och Yunna som lekte utvecklingsstörda. Att spela cp är fan det roligaste jag vet, synd bara att det är kränkande, annars hade vi haft det som spex . Lätt! Efter det så skulle vi haft geografi med löken och hon både svättas och har orakade armar, onice som fan. Efter tjugo minuters väntan utan lärare drog vi därifrån, så jag slutate ungefär en timme tidigare än vad jag skulle ha gjort, inte så himla dumt det inte.

Nu sitter jag här hemma och väntar på mamma. Vi ska kila förbi någon målaraffär för att få lite insperation. Jag planerar nämligen på att göra om mitt rum lite, ny säng, lite nya möbler och så kanske en annan fondvägg. Ska bli fräscht med nytt och jag som älskar att just göra saker så passar detta perfekt. Det blir ännu roligare när det är en eget rum som ska göras om. Efter det ska jag somsagt kanske på moneybrother. Men måste snacka lite med dom andra för att då detta bekräftat till 100% liksom. De andra i min klass drar nog på nollningen idag. Nollningen sker klassvis och eftersom dom som ska nolla oss inte orkade så ska folk i min klass antagligen gå på nn1a:s nollning. Synd bara att lärarna har mailat alla föräldrar om nollningen och då kommer säkert även polis vara på plats. Men men, hoppas dom har det kul där i alla fall.

Hoppas det inte blir för kallt när vi står där ute på grönan ikväll, vill verkligen inte att jag ska bli ännu mer försyld. Sommaren är över nu och det börjar bli dags för mig att inse det nu. När jag åkte hem från skolan så såg jag att alla träd började få lite nyanser utav gult. Och ni vet vad det betyder, höst! Men istället för att tänka på en regnig, grå, kall höst så kan man tänkta på alla posetiva saker detta för med sig. Man kanske köper sig en mysig kappa, nya fodrade stövlar, får sätta på sig dom där efterlängtade sockorna, köpa nya fina halsdukar, vantar, mössor, koftor, tända en brasa hemma och dricka varm choklad under en skön filt. Man behöver inte heller ha dåligt samvete för att man sitter inne, på sommaren kände man att man hela tiden borde ta vara på solen, men vem bryr sig om du sitter inne? Man kommer ändå bli vit som ett lik så det tjänar ingenting till att vara ute längre.

Nu ska jag göra mig en latte och njuta över att sitta inne utan några samvetskval. Slänger upp en bild på mina brallor, igen jag vet. Men jag hoppades litegrann på att dom skulle sitta bättre på mig än på hemsidans bild.



klicka

precis som julia så fint sa, vem vill inte ha gratis smink? klicka här

chinos


Gick i skolan mellan 10.05 och 12.20 så och som ni kanske förstår så flög dessa minuter iväg. Efter skolan drog jag och Annika, Yunna, Alma, Isabella, Frans, Cecilia, Anton och Karin till stan. Vi lallade runt lite på stan och gjorde ett stort stop på carlings. Cecilia kollade på en skinnjacka och vi andra valde ut diverse kläder till pojkarna, haha lite underhållande var det. Blev mycket skogshuggar-rutiga kläder. Efter det droppade nästan alla av och jag, bella, yunna och annika gick vidare. på gina tricot hittade jag ett par beiga chinos för 299 riksdaler. så nu är jag pank fast har ett par snygga brallor istället. 


ont i halsen idag så för min del ska jag bara sitta hemma och ta det lugnt i sällskap med en dator och en stor halsduk. Snackade med fiffi precis och hon ska försöka knöla sig in i min klass nu igen. Det var tydligen så att Pierre svek oss och istället börjat på Brommas gymnasium. Synd, men nu håller jag tummarna för min lilla vän.

Imorgon är det fredag och då går jag i skolan mellan tjugo i nio och tio över två. På kvällen kanske jag ska se moneybrother med Fiffi och Sophie, får se hur det blir. Ha det bra gottfolk!

kattmats inköp

idag hade jag sovmorgon men ack vad jag fick skynda mig i alla fall, har ju en tendens att ställa klockan lite för sent. idag har det bara varit en vanlig skoldag med vanliga lektioner. under mentorstiden gick jag runt och plåtade alla i klassrummet med yunnas glasögon, hihi. (albumet finns på facebook) är hemma från träningen idag igen, lite säkerhetsskit så att min hals inte blir värre. nu ska jag kila iväg till fiffi, som ska sällskapa med mig till bea och köpa kattmat. slänger nog in ett inlägg senare. håll tummarna!

kör

det svider i hela min mun för jag råkade lägga en vitlöksbit mitt på min tunga. ajaj, och det smakade inte det minsta gott. om någon undrar varför jag inte är och tränar så beror det på att jag återigen har ont i halsen. inte så upppiggande i detta septembermörker men sånt är livet. vad jag istälelt ska ägna mig åt denna tisdagskväll är något i stil  med att leta reda på en extremideologi till samhällskunskapen, kolla på top model och snacka med fiffi i telefon.

idag gick jag på min första kör a lektion och jag lutar åt att fortsätta med det. 50 poängskurs och vi sjunger abba-låter. ful-victor sjöng högs av alla, sliskig typ detdär, med foundation på såklart. puss på er

blöggpålägg

kom precis hem efter att ha letat efter fiona, gick ju inte så värst bra. förutom att ränna runt efter katter har jag även gjort ett eget omslag till mitt block, blev ett litet kollage. femman funkade inte vilket var jääävligt störande, så istället för att glo på kristallen fick jag helt enkelt göra mig ett kollage. fixade även med två plastfickor att lägga alla papper man får i. jag har bestämt mig för att bli den lite mer ordningsamma sara, men jag får nog vänta tills imorgon eftersom jag tappat bort laxan tills imorgon. så så får det bli, jag ska bli ordningen själv imorgon. nu kan jag leva ut mitt liv som slarvig.






söndag

spelade som sagt match idag och det gick ju inte så himla bra. torskade med två bollar mot ett lag vi borde slagit, men that's life. efter matchen har jag bara degat denna söndag, precis som det ska vara. fiffi var här och såg the blue lagoon med mig, den va bra men ganska seg. nu ska jag läsa lite geografi i förmodligen tidernas tråkigaste bok och sen ska jag se på lite one tree hill. fick pecis sms av yunna som sa att hon inte fatta någonting av geografin. så så får det bli, hon och jag på ett café med geografiboken i högsta hugg. vad ska man annars göra på en två och en halv timmes håltimme? puss

Stockholmsgruppen, chailatte och skottlossning

Kvällen hade mycket mer att erbjuda än vad jag trodde. Efter fotbollsmatchen (som förövrigt var jävligt seg) gick jag och fiffi till sturebys tunnelbana. Bara på vägen dit hände en massa saker bla packade 93:or och det tåls att säga att klockan endast var 9 på kvällen. Vi hoppade i alla fall på tunnelbanan där Sophie, Stina och Sassa satt. Vi satt och pratade livligt och jag tycker att jag känner igen en kille som sitter några säten ifrån oss. De är killen som har kommit fram till både mig, sassa och marcus vid olika tillfällen och tipsat oss att söka till stockholmsgruppen. Fiffi hade även hon lagt märke till detta och då var jag tvungen att sprida nyheten till Sassa, som även hon känner igen honom. Så där sitter vi, två wannabe modeller och en modellscout i samm vagn, vända mot varandra. Lite jobbigt vare, Sassa och jag tänkte fly längre fram i vagnen men sen så bangade vi på det. Rätt som det är kom han fram till oss och frågade om vi hade en penna och vi svarade att vi inte hade det. En stund senare ska vi gå av då han skriker och pekar på mig och sassa: Ni två där, kom hit! Jag går ensam dit eftersom sassa smiter ut och så börjar han babbla om att jag ska adda något jättekonstigt namn på facebook. Så frågar jag om han inte heter Ceasar och han svarar att han gör det. Alltså fick jag det bekräftat, samma kille igen. Eftersom jag inte fattade vad för namn vi skulle adda så gav jag istället mitt namn och nätverk. Så man kan ju hålla tummarna för att han kommer ihåg det, eller inte. Ingen av oss kom ju in förra gången, men vi kanske har bättre lycka nästa gång liksom. Sannolikheten för att vi ska stöta på Ceasar när både sassa och jag är tillsammans och dessutom sitter vända mot honom, är typ likamed noll. Knasigt värre.

Andra händelsen inträffade på café 60 dit vi hade placerat oss efter att vi mött upp Sophies klasskompis Klara. Alla beställde chailatte och Fiffi blev lite avis och skulle helt enkelt skaffa sig en egen kopp. Till sin stora förvåning råkade hon beställe chaite istället för chailatte och hon ville gå och byta ut den. Som en sån bra vän jag är följer jag med henne för att byta. Första servitören hon frågar ignorerar henne, då flippar hon totalt och vil att jag ska byta den åt henne. Jag går fram till samma kille, som tydligen inte kan ett ord svenska och säger att vi fått fel te. Han babblar något om sirap och cuatro och om att vi ska snacka med servitör 2. När vi gör det kan inte han heller svenska och dom börjar gå mot köket där både 3e 4e och 5e servitören står. Alla blir helt insatta i fiffis lilla chaite som skulle vara chailatte och på knögglit engelska försökte jag förklara. På något sätt förtstod dom tillsist och jag fixade henne en chailatte hon sent kommer glömma.

Händelse 3 händer då vi sitter på café 60 då vi hör ett högt ljud, något som lät som ett pistolskott. Några sekunder senare kommer ett till, ett till och ett till. Skotten kommer från en röd bil och mitt hjärta stannade upp. Fiffi och jag hukar oss och försöker ta skydd under bordet och fiffi letar efter eventuella gömställen. Sophie ställer sig upp och skriker: Sluta! Mamma! Sassa skriker till. Fiffi och jag skakar och när vi tittar på övriga delar av caféet sitter alla helt oberoende. Efter ett tag sätter vi oss på stolarna och asgarvar, vi fattar att det inte alls var någon skottlossning utan att det var en bil som lät exakt som skott. Halva caféet borde typ trott att vi hade en psykisk störning, så jädra pinsamt. Jag kan fortfarande inte förstå om det va en bil som lät eller riktigt vad det var, det kom nån polisbil efter men ändå, den kan ju varit påväg vart fan som helst.

thihi, det var allt för mig. puss och kram

krig och ärtsoppa

okej, har blivit något utav ett blogguppbehåll här men det får jag faktiskt helt och hållet skylla på tidsbrist. har haft fullt upp i tre hela dagar och först nu har jag lite lugn och ro för att göra ett hejdundrans blogginlägg. senast ni hörde från mig var för typ den tredje och nu ska jag försöka göra en liten sammanfattning på allt jag gjort.


i torsdags gick jag i skolan till lunch och efter det drog jag förbi slussen en snabbis med Yunna, Alma och Beata. köpte ett par strumbyxor till kvällen. sen drog jag hem och fixade i ordning mig och sen åkte jag och Frans in till Rådmansgatan. Där träffade vi Annika, Alma och Cecilia och vi alla började röra oss mot Yunna där vi skulle föra lite. Vi va väl runt 15-20 pers hemma hos henne och det var heltrevligt, de flesta va från klassen men nåra var från andra klasser eller skolor. Efter någon timme där drog vi då till Vanilla Club, som ligger precis brevid Humlegården. Norra Real hade nämligen bokat hela cluben för kvällen så där var det hög musik och dans i några timmar. Trots det var det ändå ganska segt så vi drog därifrån runt 12 för någon form utav efterfest. Men när hälften av allas dricka blev baxad så blev det bara lite chilligt snack med blandade människor. Det va ganska najs faktiskt, sen runt halv 2 eller nåt drog jag och yunna oss hemåt till hennes lägenhet med en stooor säng. Tack för det säger jag bara. Och på bilden ser ni då klädseln, svart body, lila pennkjol, brunt midjeskärp, svarta strumpbyxor.

I fredags igår alltså vaknade man efter få timmars sömn och var tvungen att gå på spanska tjugo i nio. Inte nice nånstans men lite roligare blev det såklart när man fick reda på att engelskan ställdes in och att man slutade innan 12. Så efter skolan drog jag mig hem, tog en powernap och så vaknade jag av dörrklockan. Utan för min dörr stod Sara och Ellen som jag bjudit på fika, så vi satt såklart i mitt kök och fikade fika och snackade en massa skit. En dryg timme efter att dom gick från mig skulle jag på match i nacka, stockholmscupen. Spelade mot Polisen och vann med några bollar. På kvällen var jag hemma hos Fiffi en stund och sedan kilade vi iväg för att träffa Sophie, Sassa och Stina. Blev bara en snabbis för jag skulle hem och sova tidigt för hade match tidigt dagen därpå.

Och dagen därpå är alltså idag, lördag. Samling tjugo över nio och jag var trött. Spelade lika mot Guif och så vann vi stort över Gustavsbergs 93or så vi blev 1a i gruppen och ska spela a-slutspel imorgon. Efter matchen va jag tvungen att vara lite social mot min familj och farmor så jag åt lunch/fika med dom, Efter det slängde jag mig på cykeln till fiffi, dit även Sassa och Sophie senare kom. Nu är jag hemma och ska rikta mina blickar mot en tallrik mat och en fotbollsmatch mellan Albanien-Sverige. Klingar inte dumt i mina öron det inte. Ska träffa tjejerna ikväll tror jag,men vi får se hur det blir.

Ha en bra Lördagkväll!

hejhej

Idag har jag hunnit med att gå i skolan, shoppat och tränat. Och inte nog med det så drog jag till fiffi och kollade på Idol, mångsysslare eller vad? Skolan rann förbi fort som tusan, hade sovmorgon och så vips så var det lunch, vilket innebar lite shopping. Annika, Yunna, Alma, Azra och jag tog en liten tripp och jag hittade faktiskt någonting att ha på mig till insparken imorgon. Bilder från den och allt där till kommer nog inom några dagar så det är bara att vänta. Efter någon form av mentorstid så hade vi svenska och det va fanimej det segaste jag vart med om. Det tog en halvtimme innan vi ens valt vem som skulle vara sekreterare, ordförande och justerare. Äsch, orkar inte prata mer om det. Sista lektionen sluta kl 16 och då var det bara hem och byta om till träningskläder. Juste, precis när jag skulle dra från Fiffi ringer Connie som började skolan igår. OMG säger jag bara, fyfan! Lät som hon bott där i flera månader så mycket som hade hänt och så många intryck hon hade fått. 

ååh gud vad jag vill att dygnet ska ha fler timmar, för jag inte hinner allt jag vill göra. Klockan är halv 11 och jag har hundra saker att göra. pusshejdå

coconut

tänkt lite extra på dig idag vännen. hoppas allt har gått fint, men det ver jag ju att det har gjort. du är bäst.


jag saknar dig


östersjön


hej hopp! Idag var det ingen vanlig skoldag för mig och klass S1B, vi var nämligen ute på värmdö vid östersjön för att visa upp sina eventuella naturkunskapsskills. Det visade sig att jag inte hade några och istället ägnade jag mig åt mina korv-och fikarskills istället. Vi letade en hel massa växter och djur som ni ser på bilderna. Vi hittade lite småsmå kräftor och musslor och sånt. Sen åkte vi ut med en rund båt mitt ute i vattnet för att mäta syret i vattnet och lite sånt där trams. Och jag skojar inte när jag säger att det var kallt. Det var verkligen iskallt. Men som tur var så överlevde jag och på bussen hem han jag nog tina upp en aning. Efter hela sjögrejen drog jag hem till alma och kollade läget där. Hon bodde i en schysst lägenhet i Alvik, dock tog det en hel timme att komma hem, men det är väl sånt man får leva med antar jag.

 
       jag och edvin           yunna och frans

observera att vi alla har någonsorts gumistövelsgalonbyxa på oss XD

Nu ska jag fortsätta surpla i mitt te och käka upp min hallongrotta. Take care 

RSS 2.0