dans


kom trea på fejden med detta, skandal. dom är sjukt bra

flintasten

Blivit lite snålt med uppdatering så tänkte berätta lite om vad jag har hållt hus. I lördags var det ju så otoligt fint väder ute så efter att jag tyvärr åkt ut i slutspelet letade jag mig in till rålis för att tänka på annat. Blev en väldigt mysig stund där i solen och tror jag blev lite brun också. Efter det åkte jag och alma in till globen och började köa. Tyvärr stod vi i fel kö först så istället för att så nästan längs fram hamnade vi ungefär 50 meter bak. Men så duktiga som vi är klämde vi oss fram och hamnade ungefär precis i mitten och ungefär 1,5 meter från scenen. Konserten var jättebra och det var sjukt med drag. Man blev så jävla glad och svettig att det inte var nådigt, och de dumma vakterna dräkte mig i vatten så min mobil pajade. Igår söndag blev det bara en chilldag, var bortbjudna på fika och på kvällen gick jag en lång promenad med stina och fiffi. Idag har jag bara haft en fjuttig mattelektion sen hoppade vi över so-lektionen för att se fejden på södra. Idag va det tre olika moment; dans, musik och teater. Vi var sjukt bra i både musik och dans men med en orättvis jury kom vi bara trea, trea och fyra i grenarna. Usch, nu ligger vi sist och lär förlora hela skiten, KUL!

Tänkte på en sak när jag gick hem. Jag gick precis bakom en man med flint som han förjäver försökt att täcka över med lite fjun. Jag förstår ärligt inte grejen! Om man har flint låter man den antingen synas eller så gör man hårinplantat. Man lägger fan inte nåra äckliga strån på skallen som inte ens täcker flinten. usch fy, så till alla gamla gubbar som har flint och läser min blogg: sluta med detta. NUNUNU!


operation dagsverke

Nationella engelska idag, gick väl helt okej. Efter det var det operation dagsverke och jag, alma och julia drev runt på söder med bössa i högsta hugg. När vi fått ihop pengarna vi skulle få, köpte vi med oss sallad och satte oss i solen vid gamla stan. När jag kom hem la jag mig även i en solstol i trädgården nån timme, sjukt bra väder vi har! Kvällen spenderades i huddinge med slutspel, vann med 11-27 tror jag. Imorgon är det upp tidigt i gryningen och inte ska vi glömma bort mando diao heller! Blir nog grymt!

knäckebrödsdansen förfan

I måndags var det derby på råsunda! Man kan ju inte inte njuta av att stå bland massa glada hammarbyare med en 2,2 % öl i handen hihi. 3-1 slutade matchen och det var ju himla trevligt. Inte ville man slösa massa pengar på en förlust och så är man ju alltid lite skadeglad när man vinner ett derby. Hemvägen var väldigt mycket tråkigare för den tog ungefär en och en halv timme, sjukt lång tid ju. Igår tisdag var det bara en lektion sen var vi så gangsta så vi hoppade över spanskan för att vara med på fejden. Denna gång på kungsholmen och uppgiften var debatt. Kungsholmen kom SIST på 0 poäng. Norra, södra och östra hade två poäng var och i kvalet åkte vi ut. Illa! Alltihopa vann förvånansvärt östra, men då hade vi gott därifrån.





Idag har det varit en helvetesdag! Väntan på samhällskunskapsprovet var olidlig och hemsk, man ville bara ha den avklarad. Provet var väldigt svårt och sista uppgiften var konstig. Massa snack om någon Pelle Snygg som var på spyan och snackade bostadsrätt med andrahandskontrakt. Qué? Satt till klockan 18:00, inte klokt! Nu ska jag kolla vidare på bajen-allingsås. tja!

helgen min



Haft en förträfflig helg måste jag säga. I fredags grillade vi i smedis med några från kungstensgymnasiet. Blev grillad sandig korv och mysig brasa. Efter denna storslagna middag drog vi till några polare på djurgården där vi chillade en hel massa. Blev några öl för mycket viket resulterade i en hemsk morgon dagen därpå. Men resten av dagen blev bättre, fiffi och jag drog till ett café på söder sedan förbi ringen en snabbis. På kvällen kom yunna, annika, julia och alma hit. Kollade på robinson och käkade alldeles för mycket popkorn. Imorgon är det derby, på tisdag läroverksfejden och träning vilket innebär plugg idag.

tja!

 

bilder från fiffis dator. skoj



'












läroverksfejden

Igår var första deltävlingen i läroverksfejden. Detta är en tävling där den bästa skolan av kungsholmen, södra latin, norra real och östra real ska avgöras. Tävlingen var jepoardy och ägde rum på hemmaplan, norra real alltså.  För att tävlingen skulle bli mer seriös frågade man Magnus Härenstam om han ville vara domare i jepoardy, detta gick han med på om han fick 80 00 kr per timme. Vilket skämt! Det blev helt enkelt någon annan snubbe från öppna kanalen. Hur som helst kom det otroligt mycket folk, entrén va helt smockad så man blev helt mosad, det blev till och med för mycket för dörrarna så dom knäckes. Men det var en jävligt bra stämning, alla var klädda i sin skolas färger och alla skrek sina hejarramsor.




(de tomma platserna är östras..)

Tävlingen sattes i alla fall igång och jag tror jag kunde tre frågor under hela tävlingen. Södra vann rätt överlägset, sedan kom kungsholmen, sedan norra och sist östra. Det var jävligt kul och nu är vi sugna på revansch. Nästa deltävling är på tisdag då det är det debatt som gäller. Yeey


Idag har jag gått upp sjukt tidigt för att jag skulle hinna till min extraspanska som började klockan 8:00. Resten av dagen har varit bra, blev väldigt med en gnutta sol nu på eftermiddagen också. Åkte förbi kungsan med yunna, julia och annika. Nu sitter jag här och käkar lite flingor som man kan göra ibland. För en stund sedan sträckte jag ner handen och hittade något hårt mitt i flingpaketet. Blev rätt snopen och kollade ner i påsen, så ligger det en leksak där. Jag menar, hur coolt är inte det? Vem är det som har ett star wars-svärd? Jo, jag!
 

Nu ska jag sova, sen ska jag dra iväg och grilla. Tjohej


dålig dag.

Det har inte vart min dag idag om man ska säga så. Känns som att allt bara jobbig och tråkigt. Har en massa plugg framöver, massa nationella prov som är sjukt svåra (jag menar spanska läsförståelse).. och juste, kul ska det bli med extraspanska på fredag också. Analysskrivningen om boken doktor glas gick åt helvete och vill bara göra om den för den blev dålig dålig dålig. Har en massa träningsverk och är inte alls sugen på två timmars dans imorgon bitti. Funderar nästan på att hoppa det.
 
Förlåt för ett tråkigt inlägg men allt känns bara sämst. Vill nästan gråta. Usch. Puss.

fina fisken


haft en rätt tråkig dag idag. har pluggat en del och sen har jag bara segat här hemma.
hälsade även på fiskarna i dammen för första gången i år. fan va trist att vara en fisk alltså...

påsklov

Cyklade (för första gången i år) precis hem från fiffi där jag just bevittnat den bedrövliga matchen mellan hammary-gefle. Finns inte särskilt mycket att glädjas över, kan istället vara skadeglad för att djurgården torskade med mer än ett mål, nämligen 6 bollar hihi. Tänkte dela med mig av lite bilder från påsklovet.

 
var i rålis med julia och fiffi i början av lovet...


på något café i gamla stan

rålis i fredags


rålis


påskfirande # 2 i skärgården

Min helg har vart bra. I fredags åkte jag, stina, sophie och fiffi till rålis och satt mitt i solen i någon timme sådär, übertrevligt. Sedan bar det av hemåt för en påskmiddag med släkten. Efter det mötte fiffi och jag upp connie och vi åkte hem till ida där det va lite folk. Igår vaknade vi upp hemma hos connie och träffade stina och sophie på café 60 och käkade brunch. På dagen igår var jag hos min morbror på hans sjötomt i skärgården vilket va himla mysigt. På kvällen gick jag och fiffi en sväng förbi tanto där massa folk var, sedan träffade vi connie en sista gång innan hon åkte tillbaka till regniga england.

Skärtorsdagen

Jag pallrade mig upp 20 över elva i morse och gick direkt ner i källaren för att träna. Cyklade lite och gjorde lite styrkeövningar, känns som att alma hade vart nöjd. Efter jag duschat och gjort i ordning mig träffade jag frans ett tag. Åkte till stan för han hade glömt en massa saker på urban outfitters som han skulle hämta. Blev en runda på stan och köpte köpte nagellacksborttagning, mobilhörlurar och solglasögon. Träffade även fiffi en snabbis för att sola.

Kollade precis schulmans blogg där han länkade till ett nyhetsinslag om en förlamad amerikansk fotbollsspelare som på sensationellt sätt lyckats röra armar och ben. Så ska klippet på honom visas. Men det är inte rätt klipp. Det är ett klipp på en annan, också invalid. Ganska passande. Men väldigt pinsamt.  


Ska avsluta med att säga att Connie varit på besök sedan i tisdags och det var väldigt kul att träffa sötnosen igen. Ska försöka umgås så mycket som möjligt med henne imorgon, trots att det är långfredagen vilket innebär firanden och sådant trams. Har inte alls haft några "påskkänslor" i år, men inte kan man undgå att smälta när det står en ensam liten påskgubbe med läppstift och kjol utanför ens dörr... 

/Sara

 

jag är gud


Jag känner att en viss förvirring har spridit sig i min skalle.
Trodde att människor som Jakob Öqvist blev addade av fans och inte tvärtom.
Jag hade fel och nu känner jag mig lite cool också.

lite bilder från öland







hihi tänkte att man kanske skulle visa hur öland ser ut såhär i vårtider. Stora huset börjar se ut som ett hus med golv och väggar, inte illa. Mitt rum kommer bli pyttelitet så jag kommer förmodligen bo på loftet eller i gäststugan. Nej nu ska jag ut och läsa doktor glas sedan ska jag träffa connie! äntligeeeeeeen <3

gosh

Ibland kan jag fråga mig själv vilka människor jag egentligen umgås med. Trots att det kan vara svårt att tro så är somliga av mina vänners själar besatta av någon konstig demon som gör dom ytters fjantiga. Man kan tycka att alma är en väldigt cool och frän tjej men bakom denna fasad så finns det något helt annat. Likt ett litet flickebarn sitter hon som besatt och googlar på hästar och hundar. Och inte nog med detta så är det inte direkt att hon letar efter fina hundar utan hon ska ta de största och mest skräckingivande som går att hitta. Vars ögon som är blodiga och dregglar - dessa är tydligen "söta".
   Fiffi å sin sida framstår som en väldigt mogen person men detta är även det en förvrängd bild. Innerst inne fördrivder hon sin tid med att lyssna på "Alfons och Bulla" samt att analysera låttexter som "alla små humlor ska sova för nuu är det natt. och deras mammor och deras pappor för nu är det natt. sova ska också vareviga katt. kossor och kalvar i sina hagar alla små föl och alla små grisar. alla kaniner och alla små lamm nu ska dom sova för nu är dett natt" vilka hon tycker är väldigt vackra. Jag säger då det

kall lasange och macka med päron

Har haft en otroligt slö vecka. Om jag inte har helt fel så har vi haft 2,05 min lektion på tre dagar. Kanske man inte ska klaga på om man säger så. Istället för att gått i skolan har jag roat mig med att vara ute i det fina vädret och solat, käkat glass och kollat på fotboll. Det enda som tynger mig just nu är en dum försylning med ont i halsen och sådana tråkigheter. Alltså ingen träning denna vecka och får istället se till att bli riktigt frisk. Men som en sån bra lagkamrat jag ändå är så åkte jag förbi träningen för att ge lite support, sedan bar det av hem till sophie med fiffi och stina. Sophie passade på att fylla 17 år idag och självklart firades det med kaffe och kladdkaka. Efter en trevlig stund där fick jag dra mig hemmåt och sätta mig framför min dansanalys. Lite drygt två och en halv timmes arbete och har en känsla av att den inte blev så himla bra, ajdå.. Nej nu kallar plikten, vi hörs va

RSS 2.0