black and white


sovmorgon. 40 minuter lektion och utvecklingssamtal idag.
sedan åkte ella, alma och annika hit. kollade skins och käkade godis.
 


tummen ner för snö

Första lektionen blev inställd idag och synd var att man fick reda på det efter man gått klockan 6:00 för att duscha. Alma hade samma problem så vi drog till skolan lite tidigare och hängde vid hästarna och var allmänt coola. Dagen har rullat på rätt okej och nu på eftermiddagen klippte jag mig också. På tiden kanske man ska säga då det var i fucking augusti sen sist hihi. Det blev lite fult stylat men over all vart det väl bra, lite kortare och fräschare. Nu sitter jag här och väntar på bättre tider. Ska städa lite nu tror jag, är väldigt behövligt. Päronen har dragit till Öland så nu är det dags att ta lite "ansvar" här hemma. Ikväll ska jag nog bara vara hemma och snackade med fiffi förut om att ses så jag håller alla mina tummar för detta ska skrida till verket!


söta fiffilura



come on baby shake that thing

Mors! Dagen började med en otroligt tung uppstigning klockan 06:00 och det blev in i duschen på en gång. Kunde inte bestämma mig för vilka kläder jag skulle ha på mig så jag gjorde den klassiska: Öppna garderoben och det första du ser ska du ha på dig. Haha detta fick jag då ångra lite hela dagen men men. Kommer till skolan relativt lång tid innan dansen och där sitter vi och väntar i typ en halvtimme, då vi får beskedet att vår danslärare har sjukskrivits i en månad. KUL! Det blev till att uthärda en tre timmars lång håltimme. Men det gick rätt bra då jag och yunna gick till ett café och käkade lunch, för att sedan gå förbi acne där minikollektionen av customied gamla Acne favoriter fanns. Hihi vem fyndade inte ett linne för tvåhundra?

Efter denna lilla tripp bar det av till skolan igen för en mattelektion, följ av en föreläsning. Sashja någonting (en av de bästa föreläsarna i Sverige) kom och pratade om Vår generation. Man fick en del insikt i hur mycket vi konsumerar och hur lite vi egentligen bryr oss om det. Lite dåligt samvete fick man allt.


tingeling och jag önskar er en god natts sömn!

sovjets nationalsång


Yunna visa mig denna idag. Tillräckligt kul för att hamna i bloggen och ersätta en text. Tja

before I fall to pieces

               
 Skoldagen gick fort idag, trots att vi hade anita (hata, hata). Suttit i någon timme nu och försökt få in diverse fakta om hälsa i min skalle. Utan större resultat. Sjukt hur okoncentrerad jag har varit. Har istället roat mig med att kolla upp hur till vida man stavar ärter/ärtor. Efter en livlig diskussion med alma kom vi fram till att man kan säga både och hihi. Alltså blä på svenska språket.

Dagen i ära hade jag plattat år och en döskalletröja från fiffi och thailand. Bilderna är lite dåliga för håret ser inte jätterakt ut men skitsamma. Nu ska jag tyvärr avbryta min otroligt värdefulla pluggtid till att prata med connie. BAJBAJ

bra helg

Min helg har varit relativt lugn. I fredags var jag och fikade med alma, annika, lucas och frans vilket var ytterst trevligt. På kvällen kom fiffi hem till mig och vi kollade på Benjamin Buttom. Hann inte se hela och förutom att den var väldigt seg så var den bra. Igår spelade jag match mot gustavsberg och vi förlorade tyvärr med 3 bollar. På kvällen förpassade jag mig till julia där det då var chillkrök framför robinson, väldigt trevligt tjejer. Sen fick vi lite besök av ellas vänner vilket även det var trevligt.
    Idag har jag varit social mot familj å sådant då jag firade våffeldagen hemma hos farmor. Tyckde det va rätt mysigt, och voflor är så gott.

Jag har ångest för jag har inte pluggat till idrottsprovet. gaaaah dumma dumma sara

spring

Jag tror att onsdagar är gjorda för att man ska hata dem och själv bli hatad. Jag menar, att ha anita i historia strax innan fyra på eftermiddagen är likamed åååååångest. Varför jag själv blir hatat är för att jag ofta gör mig illa på onsdagar. Ett praktexempel på detta är att jag fick en boll rakt i ansiktet under träningen vilket resulterade i blodig läpp och svullen kind, yippe.
   Imorgon är det matteprov, sedan bär det av in till stan för att kirra gel pads så att inte mina fötter pajar. Sen kanske jag hinner träffa sophie, stina och fiffi lite också. Skoj skoj


fick lite sol idag igen, sommaren är nog på väg.
det till och med blommar i min trädgård.


with a heavy heart

Idag har jag alltså varit och simmat vilket vart lite kaosartat då jag glömde min bikini så dum som jag är, sen så gick inte mitt och almas skåp att stänga. (ja, jag och alma delade skåp eftersom hon inte hade ett lås. med denna gärning va jag tydligen en toffel också..? ) Själva simningen var sjukt jobbig. vi simmade 35 minuter vilket var jävligt mycket, man ansträngde alla muskler samtidigt och det är jag helt ovan med. På denna tid brände vi ungefär 300 kalorier och därför belönade jag mig med en dubbel cheeseburgare efteråt vars kaloriintag ligger på 440, sjukt värt. 
______________________________________________________________


juste, någon mer än mig som vet att rättegången mot fritzl är i full gång? han kan inte få ett straff som han förstjänar, 74 år gammal är inte ens livstid tillräckligt nog. ibland undrar jag om dödsstraff borde finnas... usch

 

nu ska jag dusha sen blir det hopp i säng. sov gott alla söta

I don't know what I have done

Min helg har varit otroligt lugn vilket har varit väldigt behövligt. Igårkväll drog jag till ella där även julia, annika och alma var. Vi kollade på melodifestivalen och tjockade marängsviss vilket var najs. Dagen i ära har jag spelat handboll mot lidingö som vi vann med tre mål eller något. Efter den åkte jag hem och fixade i ordning mig, sen fick jag äntligen träffa min fiffi. Och skoja inte om hon va brun, det va det värsta jag sett. Hon verkade haft det super så det var ju najs. Hade köpt lite saker bl a en tröja och väska jag blev väldigt avundsjuk på. Men men, jag fick en fin bikini istället och jag är hur glad som helst över det. Skulle tro att det blir den jag använder på tisdag...

Har precis kollat klart på beck och nu lyssnar jag på lite musik. Kanske blir att man kollar skins innan man ska slagga, den som lever får se.


hela världen är så underbar

När jag skulle gå ner för trappan tidigt i morse strejkade mitt ben, samlade på mig en lårkaka på träningen igår. Kände direkt att jag inte skulle vara kapabel till att utföra två timmars dans så jag bestämde mig helt enkelt för att hoppa över den och sova vidare några timmar. Istället förpassade jag mig till skolan till 12.15 då vi hade matte, ingen seriös lektion om man säger så. Fick i alla fall reda på att jag fortfarande var 172,5 cm vilket var rätt positivt. Sista lektionen innebar analysering av dikter med randomettor och det var nog det värsta jag varit med om. Jag gillar svenska och jag hatar dikter. Det är för abstrakt och konstigt. Men vi var först tvungna att diskutera en massa sen skriva en jävla text på 5 sidor om dem, usch. Detta äventyr höll på till halv 5 så kom precis hem innan träningen vilket också sög.

Känns som att jag behöver lite helg, så att man slipper skriva blogginlägg för att få ut sina aggressioner. Vet faktiskt inte vad jag ska hitta på, kanske ska göra något så lugnt som att gå på bio imorgon, känns ganska lockande med tanke på att jag har en biobiljett som är redo för användning. Måste även se till att kirra fram lite pengar också, känns som att en eller flera solningar innan tisdag (då det är simmning med klassen) är väl behövligt. Det löjliga med det är att fiffi kommer komma hem från thailand och om jag då står bredvid henne kommer det se ut att jag inte solat på några århundraden. Men alternativet finns ju att inte träffa tösen förrän hon blivit acceptabelt brun, liksom inte som en blåneger utan kanske lite mer åt peppakakahållet. Nu svamlar jag. Måste sluta nu innan det blir för absurt. Kram!



två tjejer jag älskar och saknar väldigt mycket.

några toner på kvällskvisten


Jag överlevde dagen, mot alla odds. Nu är det dags för att lyssna lite just jack sen ska jag sova

partaj

klockan är 00:06 och jag ska upp klockan sju imorgon, enbart för att plugga. Det här har varit en sjukt pluggångest-dag måste jag säga! För att tala om något roligare så va jag på 17års fest hos annika, det vart sjukt lyckat.


grattis igen nutte!

ordbajs är bättre än ingen bajs

Idag har jag varit i skolan där vi inledde med spanska och sedan engelska. Sista gången i hela mitt liv jag rör den äckliga boken lord of the flies, aldrig mer säger jag. Fyfan! Sen slutade vi och Alma och jag förpassade oss in till staden. Köpte en present till annika och även lite annat smått. Efter det mötte jag upp Sophie, Anna och Frida på nåt kebabställe och senare kom Emma och hennes syster förbi en stund. Ytterst trevligt. Sen bar det av hem till mig för sophies och annas del, dit kom även sassa och stina. Vi lagade middag, tjockade onyttigheter och avslutade kvällen med sex and the city.

Tänkte börja plugga för en liten dryg timme sen, men när en sjukt svår bok inte förklarar vettigt, wikipedia inte är pålitligt och när ett häfte säger saker som :"men sammhällsordningen är en helgad rätt, som bilar grundvalen för all annan rätt. denna rätt är emmellertid inte alls en naturrätt. den vilar alltså på fördrag" så tappar jag helt enkelt lust och ork. Nej nu ska jag gå och lägga mig i min sköna säng och sova gott. Får bli till att plugga imorgonbitti istället, för plugga ska jag bannemig göra.


per som sjöng för oss igår hihi! åååååååh är han inte bedårande?

friendsdag

hade skrivit ett långt inlägg om hur bra min dag varit men såklart så försvinner det. och som grädde på moset går det varken att lägga in länkar, bilder eller youtube-klipp på bloggen och det suger bara apa. men what would jesus do liksom? nu ska jag plugga och försöka hålla ut till helgen då roliga saker ska hända. TAGGA TAGGA

bert stjärt

Nu var det tillbaks till skolan som gällde och första skoldagen var helt okej. Så sjukt skönt att börja sent så att man kan sova till kl 9 och ändå hinna duscha. Började dagen med en otroligt tråkig historialektion där vi får reda på att vi ska skriva en essä nästa måndag på ett helt nytt moment, jippie. Efter skolan gick jag, alma, yunna och ella förbi stan en sväng. Vi letade bl a efter någonting att ha på sig på lördag då annika och hennes bror ska ha en födelsedagsfest med temat glamor. Jag hittade en chockrosa klänning på beyond retro som var söt, har bestämt mig för att köpa den imorgon, antagligen innan skolan. Kul att ha något att se fram emot, får en att hålla ut lite extra en vecka som denna. Här tänkte jag lägga in en bild på bert karlsson bara för att han är så ful. Men eftersom min dator lever sitt egna liv får ni klara er utan. Håll till godo

RSS 2.0