pics

Åkte som sagt till ella, där även julia var. Kollade på en väldigt bra film vars namn jag glömt nu. Den handlade i alla fall om trafficking i Paris vilket var väldigt spännande och rörande.  Efter filmen åkte jag hem för att hjälpa pappa med maten och sen gjorde jag i ordning mig för att spela match. Det var Tumba som gällde och vi slog dom med 1 mål med slutresultat 14-15. Jag är väldigt nöjd, nu har vi bra förutsättningar att gå till a-slutspel i Annas cup. Jippie!
________________________________________________________________________

Har kollat igenom min bilddagbok lite och kommit fram till att det finns en hel del bilder där. En del väldigt fula, en del väldigt roliga och en del väldigt minnesvärda. Och då tycker jag  det inte är med all rätt att det är med all rätt att jag lägger upp några bilder här.




























sensommar 2007, trogen bajare

 


'























njuter av sommaren


bildkollage på mig och fiffi på öland.


... och så bilden jag tror att jag lovade Alma att visa. Jag i en park med en propellerkeps. Året var 2005 tror jag


hihihihihi

beställning från ellos

Beställde ett par gladiatorsandaler och en väska från ellos för några dagar sen och idag kom dom. Blev väldigt nöjd, kommer bo i sandalerna hela sommaren.


och så den lilla väskan, väldigt söt den med

Nu ska jag göra i ordning mig och pallra mig över till ella. Ikväll ska jag spela annas cup och första matchen är mot Tumba, hoppas det går bra. Todelooo

lite ångest

Jag ångrar att jag inte gick på bloc party igår, ångrar mig väldigt mycket. Men nu är det gjort och jag hoppas att jag någonsin kommer förlåta mig själv. Istället för att infinna mig på den konserten spenderade jag min tid på en träning för att sedan styra stegen hem till alma. Vi hyrde film och det blev pianisten, väldigt bra förövrigt. I morse vaknar jag av alma som hade fixat frukost med fruktsallad och allt, så himla gulligt. Efter frukost och en del skinsavsnitt drog jag förbi carro ett tag. Kul att se henne igen, efter att hon slutade på handbollen har det inte blivit att man träffat henne så mycket. Blev lite fika och en pratstund innan jag drog iväg på träningsmatch. Mötte 93:orna och kändes skönt att vinna med två bollar. Kvällen blev lite flummig, slutade tillslut med att jag stannar här hemma tillsammans med ljuvlig musik. Inte helt fel måste jag säga. Tror jag ska poppa lite popcorn och kolla lite på andra avenyn nu.


crystal

Tjohej! Nu är det sportlov och då borde ju jag haft lite tid över till att skriva ett blogginlägg, men icke! Höstlovet fick en bra start i fredags med fest hos alma, väldigt kul var det. Alla tycktes dock vara väldigt trötta och runt halv 3 någongång började alla sluta festa för att istället käka lite chickenbits, sjukt värt. Sov över där, vi som tre personer i almas 90 cm breda säng och det resulterade i att ella svettades, jag frös och julia fick nackspärr. I går spelade jag först match mot GT som vi vann. Efter det åkte jag och kollade på när bajen spelade match, direkt efter den spelade stockholms flickstatslag mot hälsingfors så kollade lite på den också. Idag har jag bara tagit det lugnt och skönt, ska troligtvis träffa ella, alma och edvin för en filmkväll. Mys!     

fiffi har en annan

Idag var det alltså upp till bevis, vi dansade upp vår dans idag. Fick även halvt improvisera ihop någon form av presentation och efter det var det dansen som gällde. Var rätt nervös men det gick helt okej, jobbigt bara att läraren spelade in så att hon kan kolla igenom filmen hundra gånger och anmärka alla fel.

Efter dansen rusade jag iväg för att träffa stina, sassa, fiffi och sophie. Blev en keso- och avocadosallad på café 60 vilket vär himla trevligt. Efter det drog jag tillbaks till mattelektionen som innefattade någon form utav diagnos, rätt klurigt faktiskt. Efter det var jag på elevkårens årsmöte men hann inte se det roligaste, när den nya kåren valdes. Rykterna går att yunna blev styvmamma (väldigt nära lillismamma) Så grattis på dig vännen!

Jag mötte i alla fall upp fiffi lite senare och nu har vi varit hemma hos mig och bara tagit det lugnt. Flickebarnet åker till thailand imorgon och man ska inte sticka under stolen med att jag kommer sakna henne.


luff bild från hälsingland. ha det bäst nu nutte

hellu

Idag har jag varit i skolan precis som alltid och det innebar lite läxförhör och debatt. Efter skolan slut fick jag skynda iväg på träning lite sådär lagom stressigt. Skolan och allt runt omkring har varit rätt så intensivt så jag har knappt tänkt på att det är lov nästa vecka! Galet skönt. Alla åker lite härvar, fjällen, egyten, thailand och england. Själv ska jag chilla här hemma i stockholm och är inte det minsta avunsjuk på alla andra.
__________________________________________________________________________

Just nu kollar på en dokumentär på tv3 som handlar om Juliana Wetmore, flickan som föddes utan ansikte. Jag vet att det gjorts tusentals liknande dokumentärer men jag fastnade lite extra för den här. Stackars lilla barn, hoppas hon får leva precis som ett vanligt barn om några år.

Nu ska jag dansa. work this out. Uppvisning imorgon. YEY

make damn sure



Armémuseum idag. Lika kul som det låter ungefär. Höll på somna hela tiden och störde mig bara på att guiden sa eh eh eh hela tiden. Efter ett sjukt tråkigt besök där var det bara att dra tillbaka till skolan för att uthärda matte och samhälle. Fick reda på att jag fick vg+ på mitt samhällsprov vilket jag är nöjd med. Imorgon ska jag och min kära dansgrupp gå till skolan mer än en timme innan för att dansa igenom vår dans. På torsdag ska vi faktiskt dansa upp så det är till att öva. Nu ska jag se gossip girl, tja 

valentines day

Alla hjärtans dag blev rätt okej. Bättre än fredagen den 13:e i alla fall och tur det, annars hade det varit lite deprimerande. I fredags kollade jag med fiffi, pierre och martin på i taket lyser stjärnorna. Har läst boken två gånger för att den är otroligt bra, men filmen var tyvärr en liten besvikelse. Men trots det är den klart sevärd måste jag säga.

Igår kom alma och hayun förbi på en liten singel-alla-hjärtan-dags-firande-depp. Men det blev kul, vi var lite kärleksfulla så vi bakade kärleksmums och så fick jag hjärtformad choklad av alma. Sen drog vi hem till julia där även ella och annika var så käkade vi en god middag. Resten av kvällen var trevlig och lång, så nu är jag väldigt trött. Ska nog sova lite.

glad alla hjärtans dag i efterskott!

p&l


Borlänge 22/6. I'll be there
Fem lager fett!

dom kallar oss mods

Klass S1B har under två samhällslektioner fått bekantat sig med stoffe och kenta från filmerna i modstreologin "dom kallar oss mods". Den är faktiskt väldigt bra, handlar om modsen som härjade runtom i stockholm på runt 70-talet. Rätt intressant måste jag säga.


tänkte även slänga upp en bild från aftonbladet. någon i england som tycker det är helkul att köra framför tåg.
jag tycker han är dum i huvudet.


come along with me

Sitter ensam i min säng och diggar musik, Titiyo är det som dånar och tja, inte hade jag bangat på att se henne i sommar. Hon och alla andra band som ska bege sig till p&l. Får se om jag drar dit, vore sjukt roligt i alla fall. Helgen min har varit rätt trevlig. I fredags käkade jag middag med annika, johan, ida och hayun, efter ett tag kom alma så vi drog hem till henne. Sen var det någon fest i nockeby som vi drog till, men när den blev krashad drog jag och annika hem till henne istället. Igår agerade jag domare med en tjej som heter tova, gick okejbra och vi tjänade i alla fall 200 kr så det är väl okej. Kvällen spenderades med släktmiddag och efter jag flytt från den stack jag hem till fiffilottan min. Idag har jag vaknat alldeles försent och sedan spelade jag match som vi enkelt vann. Precis som alla andra söndagar har jag förövrigt bara chillat.


bildbeviset på att jag beskådat vinter och 25 minusgrader













Självklart föredrar jag detta. Jag behöver sommar

work it out

Efter gårdagens danslektion har jag dansat var som helst, när som helst. Övat in startstegen för denna ljuvliga dans och skoja inte om det är svårt! Men när det väl sitter så ser det nog bra ut.. eller? Jag menar, high school musical och en dansande sara kan ju inte bli annat än en succé.

 


Igår på spelarmötet fick jag reda på att jag ska döma massa matcher i helgen, jag ville bara skrika neeeej. Halva min lördag kommer gå åt att döma 97:or och som grädde på moset är det en slavlön på 25kr/match (om man delar med någon) fyfan. Hoppas resten av helgen blir mer tillfredställande än så. Jag har bjudit in mig själv att sova hos annika ikväll och imorgon tror jag att jag ska träffa lite gamla vänner.


btw så är sopgubbarna i strejk. jobbigt läge känner jag

jag säger tjena mittbena

Det har varit en väldigt slapp vecka. Inget plugg, långa sovmorgnar och idag hade vi friluftsdag. Efter några felåkningar så lyckades tillslut jag, alma och annika orientera oss till Östermalms ip, väl där åkte vi skridskor. Efter ungefär en kvart hade jag både tröttnat och väldigt ont i mina fötter. Jag och en massa andra drog till vår skola som serverade pannkakor (går inte att missa) sen kollade vi på volleybollturneringen som ägde rum. Efter det drog jag hem och sen åkte jag iväg på träning. Apropå handbollen så åkte vi ur flick-sm, vi gick vidare från gruppen men åkte ut i play-off matchen.

Just nu sitter jag här framför min dator i mittbena faktiskt. Det var x antal år sedan jag använde det och det ser ändå helt okej ut. Ska visa bild någon gång, när jag är modig...

Vill även passa på att gratulera Barbie som fyller 50 år!
Hoppas man ser lika pigg ut när man själv närmar sig 50.


RSS 2.0