1a advent

Spelade två matcher idag, första mot Dalhem som vi förlorade med 20-24 tror jag det var. Andra spelade vi mot Kärra som är sveriges bästa 90:or och vi fick redikt med spö. Vi blev i alla fall utslagna som 3:a i gruppen vilket ändå är över förväntan. Efter matcherna drog jag hem till inti och vi fikade en adventsfika och kollade på briget jones. Fick faktiskt lite jul-feelings om jag ska vara ärlig.


Haha hittade en liten skojig artikel på aftonbladet också. När en supporter springer in på plan fäller utespelaren denne för att hjälpa till, belöningen blir istället rött kort.

vinster

Som sagt så såg jag twilight igår och inte kan jag väl säga något annat än att den var riktigt bra. Att huvudpersonen var skadligt snygg gjorde det hela ännu bättre. Sjukt länge sen jag såg en riktigt bra film. Jag är inte filmtypen och när jag väl ska se en film brukar det vara en dålig. Som ikväll, filmkväll hos edvin såg vi en jävligt dålig film som hette pineapple express. Första timmen handlade bara om knark och sista 40 om att skjuta så många som möjligt.



Idag var det junior-SM som gällde. Spelade först mot Kalix där vi vann med  22-17 och sedan mot Trollhettan som vi vann över med 22-20. Vinst imorgon betyder att vi går vidare till steg 4 så vi får hålla tummarna. Nej nu måste jag sova, samling halv 10 imorgon. Godnatt people

Frajday

Hade spanskaprov idag och jag precis som många andra tyckte det va sjukt svårt och jag håller tummarna för att inte faila. Övriga minuter av dagen har jag varit rätt opepp på allting, ville bara ha helg. Drog hem till fiffi en stund efter skolan och hjälpte henne med spanskan. Hon har ju nämligen läst japanska i en halv termin innan hon riktigt insåg att det inte var hennes grej, så nu behöver hon lite hjälp på traven känner jag.

blev ingen twilight för min del förra veckan så tänkte försöka en gång till ikväll. Imorgon är det junior-SM som gäller, resultat och allt lär väl dyka upp. På återseende

banankontakt

Skolan flöt på rätt snabbt men som vanligt på onsdagar fick jag skynda mig utav bara helvete för att hinna till träningen. Efter denna lilla motionsrunda hade vi nåt slags möte med klubbens elitkommitté. En himla massa snack om framtiden, huvudämnet var framtida spel i elitserien 2011, låter rätt långt borta för mig måste jag erkänna. Plugg intensiteten har inte varit då jag gjort en massa strunt istället för att plugga.

Imorgon har den dumma lärarkandidaten bestämt sig för att ha ett prov och se vad vi lärt oss under hennes lektioner, fan vad jag är otaggad. På eftermiddagen ska vi även kolla lite olika val på kurser inför 2an och så vidare. Låter rättskunskap, filmkunskap, etik- och livsfrågor skoj eller? Får se vad som låter lockande imorgon. Nu ska jag sova för jag är trött som en tölp

snowballswar

Efter alla dessa spekulationer ställer ni er såklart frågan: Hur gick snöbollskriget? Tja, själv satt jag på en tråkig mattelektion medan halva skolan va ute och latja i snön. Men ni kan vara lugna, norra tycktes vara starka nog utan min hjälp och vann en säker seger mot VRG. Men jag fick allt smaka på snö denna dag, det såg inti och jacob till. Båda puttade ner mig i snön varsin gång vilket inte var helt festligt.


Resten av dagen har jag faktiskt ägnat åt skola, plugg och träning. Fast träningen kan dra åt helvete för jag gjorde illa armbågen igen vilket gör att JSM kan bli lite utsatt. Men som en så snäll far man har ska pappa åka och köpa ett skydd till mig imorgon, det var jag tydligen värd.

puss och godnatt


obstinate

En jävla massa snö och kyla har inkräktat i stockholmstrakterna vilket gjorde att min hals började svida så in i norden. Jag sa hej då till min kära mor i morse eftersom hon och hennes tantväninnor drog till Syrien och ska bo i en lägenhet hos en Muhammed. Jag har alldeles för mycket spanska att plugga än vad jag klarar av. Ja, som ni säkert hör har denna dag har varit rätt psykiskt krävande för min del. Nu har jag pluggat i flera flera timmar (rätt oeffektivt men skitsamma) och därför förtjänar jag en liten paus från eländet. Fönstershoppar på asos om man nu kan kalla det så. Kollar i alla fall ut alla tänkbara kläder som man bara vill ha men som man inte riktigt har plånboken till om ni förstår vad jag menar. Måste börja spara pengar rejält nu, resan till england drar en hel del och snart kommer ju alla dessa förbannade julklappar som ska köpas. Stämmer det att man blir gladare om man får en present där personen i fråga gjort något, typ ett halsband eller en teckning? Om det ändå hade varit så, då hade jag haft lite cash att slösa i detta nu.

Har för övrigt ryktas om att det är snöbollskrig imorgon mog VRG jarlaplan, frågan vi ställer oss är: stämmer detta? Jag packar i alla fall ner ett par vantar i min väska så att jag är lite förberedd, tänker ställa upp och köra över dom jävlarna. 

schegt

Att jag inte använt smink på sisådär två dygn förklarar min otroligt lugna helg. Inte blev det någon bio igår kväll, nej för alma gick det såklart inte att nå. Drog hem till fiffi istället för att sköta om hennes lilla barnvaktsoffer. Idag har jag beskådat mitt lag vinna mot serieledarna i elitserien och även insett hur jävla mycket jag behöver plugga inför spanskaprovet. För er som inte skådat min status på facebook så lyssna på det här: Inte nog med att vi har ett spanskaprov med typ fyra kapitel och en del grammatik, det är även så att vi har över 200 fucking glosor. Det hade minst sagt varit lättare att skjuta mig.

Imorgon är det måndag och starten för en ny vecka. Inte helt taggad på att börja dagen med en timmes och 45 minuters historialektion med min halvt döva mentor men den synen kanske har ändrats tills dess, vad vet jag.

Juste MGMT spelade ju som sagt i fredags och alma försökte i ett tafatt försök övertala mig om att konserten inte var någe bra. I alla fall var det så hennes bror och några andra hade uttryckt det. Men då kan man ju undra varför dom får fyra plus av aftonbladet. Hatar min ålder för tillfället

puss

säng

Vaknade upp hemma hos sassa, halvt mosad under fiffi. Runt halv 1 bestämde vi oss för att gå upp och snacka om att vi blev bländade av all jävla snö. Drog mig hem rätt snabbt för min dag spenderades på ikea. Fick äntligen min säng men det blev en 120 cm och inte mer. Denna tog sönder taket i trappan så en större hade inte fått plats. Sak samma, i natt kommer jag sova riktigt gott.


____________________________________________________________________

Ikväll blir det nog bio för min del, finns rätt många filmer jag vill se. Just nu ser det ut som att Julia och Alma blir mitt sällskap för kvällen. Trevlans

bara för att den är lika rolig varje gång


catch a monster

Idag var det dags att ta fram stora vinterjackan för inte går jag till skolan i -6 C utan en sådan påpälsning. En bra sak var i alla fall att den fick plats i mitt minimala underskåp. Hade tre otroligt givande lektioner, som alltid på norra real. Fick reda på att vi har sjukt mycket att plugga in till spanskaprovet nästa vecka. Kom precis hem från en fika med sassa och stina, otroligt trevligt må jag säga. Annars sitter jag och grämer mig lite med tanke på att MGMT spelar på debaser ikväll, hade inte vart helt fel att vara tjugo bast så man kunde dra med sig alma dit och digga. Nu ska jag ta en powernap för att bli lite piggare och taggad inför kvällen. Ha en trevlig kväll gottfolk!

Fläskläpp

Ja, det är bara att läsa rubriken för att förstå att jag fick med mig en fin present från träningen. Eller två egentligen, en fläskläpp och en stukad armbåge så det är väl bara tacka och ta emot antar jag. Men inte gör det mig någonting, för ingenting ska få komma ivägen för mitt relativt bra humör. Jag är glad för att det är torsdag dag vilken innebär att det är fredag imorgon vilket innebär partaj.


hihihhi jag säger bara grotesco!

Värdelösa stunder är riktiga stunder

  
Efter många motgångar överlevde jag även denna onsdag. Det fanns några riktigt värdelösa stunder till exempel då jag spiller min tallrik med yoghurt över mig själv och min mobil. Vi överlevde båda två men fy så jobbigt det var, helt värdelöst.  Bestämde mig för att kolla på sverige-holland men så fort jag satte mig framför tvn släppte sverige in mål och då kändes det helt plötsligt inte lika lockande längre, värdelöst. Nåt lika tråkigt är att jag fått ett kravbrev från älvsjö aik där det står att jag ska betala 1000 spänn på en säsong jag inte ens spelat, värdelöst. Seriöst jag borde bli emo. Ska nog köra på tokio hotel, depp och uppskurna armar, det låter det. Nej usch och fy, så kul ska vi inte ha det. Nu ska jag sluta klaga på alla värdelösa saker i mitt liv, gör varken mig själv eller någon annan gladare. Fick precis en stor tallrik glass av pappa så nu ska jag bänka mig framför desperate och bara leva.


Buss och kran

Pingu

Sitter här och försöker sluta tycka synd om mig själv. Även om jag har prov, redovisning och läxförhör imorgon ska jag försöka överleva och se saker från den ljusa sidan. Tanken på att jag vilken sekund som helst kommer kirra biljetterna till england får mig att må lite bättre. Pingu har även varit till stor hjälp i min uppmuntring, att det kan finnas så mycket hatkärlek men samtidigt nostalgi i samma figur är sjukt. Börjar nästan låta som fiffi, bäst att sluta innan det spårar

jag vet inte vem jag är


Sitter här och strötittar på fotbollsgalan, den stora frågan är tydligen om Zlatan ska få guldbollen eller inte. Den som lever får se, efter pausen tydligen. Försöker klura ut om jag gjort något utav värde idag men det är svårt att komma på något som bringat lycka till världen. Däremot så gick jag upp kl 7 helt i onödan för våra enda lektioner blev inställda. Eftersom vi även har studiedag imorgon betyder detta att i praktiken har jag hela fyra dagars helg. Men tro inte att jag fick informationen innan jag åkt hemifrån, nej nej. Jag åkte hela vägen till skolan och väl där kunde jag lika gärna stanna. Gjorde en powerpoint presentation med Azra och sen hjälpte jag till lite i nrif. Efter denna otroligt ärofyllda uppgift gick jag hem till yunna där även julia och annika höll hus. Nu är frågan vad jag ska göra, plugga eller se på gudfadern II?

...och för er som inte vet det vid det här laget så fick Zlatan sin guldboll. Slutet gott, allting gott


förlust

denna ljuva söndag har jag ägnat mig till att spela handboll och kolla på a-lagets match. Förluster i båda fallen så det va inte så himla skoj. resten av dagen har inte utnyttjas så väl som den kanske borde. Jag har städat upp lite sen igår, kollat på gudfadern och så har jag kollat runt på lite biljetter till england. Tror jag och fiffi drar någon gång runt lucia om allt blir som planerat. Ska bli kul att träffa connie igen i alla fall.

Nu ska jag käka apelsin och kolla på andra avenyn som är dåligt, dåligt, dåligt. Godnatt  

tjejmiddag

Jag bjöd över lite vänner på tjejmiddag ikväll så vi lagade god mat och snackade en massa sköna minnen och allt därtill. Just nu vill jag bara sova är så himla trött och har en viktig match imorgon så det är nog så det får bli. Ha det bra alla glada


onödig fakta

Om man räknar en siffra i sekunden dygnet runt tills man kommit till en miljard tar det 32 år innan man är klar. Det kallar jag en meningslös syssla.


ensam är stark

har inte tid att skriva ett inlägg just nu, ska precis kila iväg på träning. Men ett youtube-klipp kan man ju alltid bjussa på.


magiskt men tragiskt

jag har kommit på att jag borde sluta hoppas på att bra saker ska inträffa, man blir ändå bara besviken. Idag hoppades jag på att få sluta kvart i 11. Men nej, vi va tvungna att ha vår håltimme. Dessutom så hade jag räknat fel så den va inte alls 3 och en halv timme, den va 4 och en halv timme. Usch 

mors lilla olle

Min dag har varit förjävla ointressant så jag ska bespara er några sekunder utav era liv och slippa läsa om det. Men en grej kanske är nämnvärd, det är faktiskt så att jag lite smått ska göra om på mitt rum. Idag skedde det stora steget att sälja en gammal byrå som stått i ett hörn och samlat damm de senaste åren. Härnäst ska jag nog försöka göra mig av med min tvbänk och så såklart ska jag få efterlängtande säng, om den nu kommer upp till övervåningen. Den som lever får se helt enkelt, men resultatet ska nog bli bra. 

Imorgon börjar jag kvart i 10 och slutar en timme senare, om jag har tur. Om jag har otur kommer jag efter det ha en håltimme på 3,5 timmar och strax efter 4. Håll tummarna för det första alternativet


och så en bild på det som grädde på moset...

spikmatta

idag kom min bror hem från jobbet med en spikmatta som han har köpt. hahaha jag kan fortfarande inte sluta skratta

mat styr min vardag

Ja nu kanske ni undrar vad fan min rubrik betyder. Jag kan lugnt meddela er att det inte har ett skit och göra med att jag håller på att bli ett fetto. Nej nej, det är bara så att jag blir gladare om jag får god mat. Idag till exempel fick vi pannkakor och tror ni inte att jag är superglad nu? Nu har jag precis ätit det godaste på länge, nämligen glass med chokladsås, hallon och hackade nötter. Jag menar om jag inte var tillräckligt glad innan så blev jag det nu och jag tror till och med jag orkar med att plugga nu också. Ifall vi skulle fått godare mat i skolan hade jag nog varit mer strålande och trevligare, därför håller jag tummarna för att mitt humör kommer vara på topp hela veckan, det är ju trots allt önskevecka i skolan.



hade en himla massa småsaker på hjärtat så jag kan ju ta några av dom.
- Nämnde det inte igår, Kalmar blev svenska mästare igår
- Fick mina skolkläder idag, ett par mjukisbyxor och en t-shirt och dom passade perfekt
- Fick min första HSB tidning idag och ni anar inte hur vuxen jag kände mig
- Jag borde vara rätt irriterad för bara denna eftermiddag har min dator kraschat fem gånger, trots detta är jag glad och skyller det helt enkelt på dagens ljuva måltider.

shine on

Ganska otippat måste jag säga så visade carro sitt snygga nylle till matchen trots att hon knappt tränat på de senaste tre veckorna, så jag kunde vila min lilla hals och bevittna matchen från bänken. Resultatet blev ganska överlägset med sisådär 31 mål så det var en ganska kul match att kolla på. Efter matchen åkte jag hem en stund för att sedan leta mig hem till inti på söder. Vi hyrde the shining och jag vet inte riktigt vad som hände men jag tyckte i alla fall inte att den var särskilt läskig. Inti tyckte jag är en stämningsdödare och snackade sönder filmen, vi fick faktiskt se om början tre gånger. Det är nog det största skälet till att jag inte kollar på film, jag blir lätt okoncentrerad och börjar babbla om en massa andra saker istället.













                    inte så skrämmande


Nu på kvällen har jag inte gjort så himla mycket om jag ska vara helt ärlig, den största nyttan jag gjort är att jag lade upp en byrå på blocket, eller nästan i alla fall. Var helt klar sen väntade jag bara på bekräftningsmailet som aldrig ville komma. Nu ska jag antagligen kolla på andra avenyn, har ju ändå sett alla dryga 130 avsnitt och det är inte helt lätt att sluta. Jag vet inte riktigt vad det är, beroendeframkallande? Vad det än är så ska jag tillfredställa denna mystiska känsla och kolla vidare.

farsdag

Söndag idag, men inte vilken som helst, det är ju farsdag idag. Hade inte riktigt planerat det så himla bra så jag hade inte någon till far min. Så jag ställde klockan på halv 9 för att göra en hedlig frukost på sängen. Jag offrade till och med min image när jag modig som jag är sprang ut för att hämta tidningen i min knallrosa pyjamas. Pappa verkade i alla fall bli nöjd och eftersom jag kunde gå tillbaka till min varma säng gjorde det inte så mycket att jag var tvungen att gå upp så tidigt. Nu ska jag snart gå upp för jag ska spela match snart. Mot sannadal och ella i klassen, ska bli kul. Hur jag ska fördriva resten utav min söndag i oklart, vi får se helt enkelt.

maskerad

okej gårdagen vart rätt lyckad. Åkte hem till yunna och fixade till min perfekta tjuv-outfit. Bestod av fiffis randiga leggings, yunnas shorts, en tröja från långohlmen som jag fick när jag praoa och så såklart en ögonmask som jag klippte ihop at pappas piké. Åkte in till lokalen med folk som alla va utklädda till diverse saker. Gulligast av alla måste nog vara alma och annika som klädde ut sig till blåbär respektive morot, übersött. Vi dansade en del på det kladdiga golvet och snackade med en massa roliga människor, det va rätt nice. Sen åkte jag, ella hem till annika och satt och snacka tillsammans med martin och annikas tvillig johan. Hela kvällen fick jag kraxa mig igenom eftersom min röst är en fucking jävla katasrtof. Har druckigt tre koppar te idag men inte har det blivit bättre för det.

Ikväll tror jag att jag inte ska göra nåt speciellt, lutar åt bio men är inte helt säker. Vore ganska trevligt, har inte varit på bio på månader plus att jag inte vill göra något ansträngande.







gussilago

idag hade jag lektion, en håltimme på 3,5 timmar, en halv naturkunskapslektion och sist men inte minst nrif-möte. Det sistnämnda blev inte sådär effektivt men det va ganska nice, fick höra vad förra resan hade att erbjuda. Efter det har jag bara hunnit hem och förberett mig inför kvällen, ska vara tjuv på almas maskerad. Kommer nog bli skitkul. Bilder från kvällen kommer sen, antagligen imorgon. Håll ut i alla fall. Trevlig fredag alla glada  

dream

Två lektioner idag igen, likaså imorgon. Dream som baxen så fint skulle kalla det. Jag och några gjorde en del ärenden till imorgon, bl a två besök på buttericks och ett på beyond retro. Slutade med en pank sara, lånade t ex ut 350 fucking kronor till anton, vad händer? Efter diverse uppdrag drog jag och inti hem till mig chillade galet. Såg t ex en monsterfilm som fiffi och jag inte orkade se förut, vi gjorde nog rätt val den gången för det var ingen höjdare. Kom precis på att jag börjar rätt tidigt imorgon så borde jag sussa nu. Puss på nosen


söder

Idag var jag återställd efter min lilla sjukhetstid och var tillbaka i skolan igen. Hade endast två lektioner så det va ganska trevligt att va i skolan idag. Efter lunch drog jag, yunna och alma till södra latin för att yunna skulle haffa lite maskeradkläder tills fredag. Väl där träffade man några välkända ansikten så det va ganska skoj (haha bl a en tränare vi hade i älvsjö några månader, 90a och tyst som en mus). Efter det gick vi lite på stan och tog oss en fika och skvallrade såklart. Hittade en rätt frän tröja på tshirtstore som va prickig och färgglad, inte helt fel faktiskt. Annars har jag inte gjort så mycket denna kväll, fick någon sorts tristesskick och ville baka, men eftersom fiffi kom förbi en sväng så umgicks jag med henne så snäll som jag är.

Känner mig lite manad att skriva om valet i USA också, ja Obama vann, ja han är omtyck och ja, jag är inte insatt. Puss och godnatt

nu är jag sjuk

Jag skrev i förra inlägget att jag började bli sjuk och nu är jag helt plötsligt sjuk på riktigt, inte så himla kul om man säger så. Det enda possitiva med det är att jag fick sova ut till typ halv 1. Känner mig trött och hängig.. ska nog sova lite snart. Bilden beskriver mina aggretioner i guess


börjar bli sjuk

känner att huvudvärken och det onda i halsen bara växer, kanske är det ett tecken på att jag börjar bli sjuk? eller kanske bara att jag måste börja använda min vinterjacka snart? Hur som helst  så ligger jag här utslagen i soffan och vet inte riktigt vad jag ska ta mig till. Borde plugga lite men orkar inte. Har försökt finulat ut en bra maskeradklädsel till fredag men det står fanimej still i huvudet. Nej nu ska jag göra mig en kopp te och glo på tv. Ciao

mad world

Hela dagen i enda har vart inbäddad i någon slags söndags-mood. Allt jag gjort har gått långsamt och man har hela tiden haft i bakhuvudet att man borde göra något viktigt och ta vara på den sista dagen innan skola. Inte för att det spelar någon roll, trots denna känsla gör jag ändå ingenting utav någon större vikt på söndagar. Idag så har jag t ex suttit i timtal framför datan bara för att ladda ner musik, fylla min iPod och helt enkelt surfa lite. Har även gluttat lite på handbollen mellan sverige och turkiet. Som kompensation för detta har jag i och försig varit rätt duktig och gjort min fysträning, tog drygt 40 minuter och jobbigt var det.


gråt en skvätt över faktumet att det är skola imorgon och kolla på denna lika sorgliga video.

en bild säger mer än tusen ord

Har inte tagit vara på dagen så mycket som man kanske borde ha gjort såhär lördagen före skolstart. Har helt enkelt bringat min tid hemma i soffan framför datorn och lite plugg. Åkte förbi skanstull och gick götgatsbacken tillsammans med Fiffi som behövde införskaffa en present till sin mor. Efter det åkte jag hem för att sedan åka iväg på släktmddag. Efter kom Fiffi förbi en stund, vi hade planerat att kolla på en så kallad monsterfilm men så blev det såklart inte. Satt istället och snackade en massa skit, lyssnade på musik och roade oss med diverse bravader på min lilla dator. Strax efter att Fiffi vandrade ut i minusgraderna började jag ta tag i den lilla timmen som återstod på detta dygn. Jag tog helt enkelt ner lite pinsamma klassfoton från min fina fondvägg och klistrade in dom prydligt i mitt fotoalbum. Tänkte bjuda på tre bilder som jag hittade i albumet. Det första är vid 3 års ålder, det andra 5 år och sist men inte minst årets.






halloween

Några jävla snorungar krävde godis igår. Tre olika gäng utspökade till det mesta plingade på dörren och tömde min godispåse, det är fan inte okej. Men det händer ju bara en gång om året så jag får väl finna mig i det helt enkelt.

RSS 2.0