the killers


killers nya, najs eller bajs, bu eller bä?

its raining cats and dogs

Nu när det är lov tänker man att man ska ha extra mycket tid för att göra småsaker, typ blogga. Men icke, jag halkar efter känner jag. Jag har hunnit med en hel del sen jag skrev här sist så det är nog läge för en liten sammanfattning. Jag sov hos sassa och vi gick upp tidigt utav bara helvete för att möta emma, men det var det värt. Vi satt på ett café i ungefär en timme innan affärerna öppnade. Efter en liten shoppingrunda åkte vi till sophies kompis frida och där satt vi och tjocka scones och te. På kvällen sov vi över hos sophie och jag var helt slut så det va bra att vi inte gjorde något speciellt. Igår kom annika, inti och pierre hem till mig och vi bakade fattiga riddare och kollade på en skitdålig film. På kvällen drog jag och alma till inti och vi sov där. Kollade på både två filmer på kvällen och en film i morse. Idag hann jag även med en runda på stan och sen va det såklart träning också. Vi skulle egentligen springa intervaller utomhus men som alla stockholmare vet så va det ganska pissigt väder ute, så vi hade styrka inomhus istället. Just nu är jag helt deprimerad med tanke på att det är så jävla mörkt utomhus! Fy fabian, fiffi och jag snackade om det och idag är det drygt 4 månader tills det är såhär "ljust" ute igen. burr. Dessutom så tror man att det ska snöa imorgon. Dubbelburr.

klämd sena

rubriken är bara ett klagomål på den otroligt irriterande smärta jag har i mitt finger, handbollsskada nivet.
fan va tiden passar på att gå fort, det beror bara på att det är lov, jag svär! I fredags hade vi tjejer en liten förväl-middag för att hedra connie som skulle gitta tillbaka till england där hon bor nu för tiden. I lördags hade kungsten sin inspark men eftersom det hade vart inbrott i huset dan innan, så fick alla helt enkelt festa utomhus. Jag utklädd till hippie utomhus i kyla va till en början hemskt men sen ganska najs. Hade tidig match dagen efter och vann den med 12 bollar efter en dålig och framförallt tråkig match. Sen åkte jag förbi fiffi en stund och så på eftermiddagen kom inti och vi bakade tårta. Men han sög såklart på att baka och ville allra helst kritisera varenda låt på min dator. På kvällen drog jag hem till sassa, med sophie och fiffi. Vi svulla jättedyr glass framför sex and the city och sen drog vi förbi felix där även emil va. Vi spelade rock band och jag sög rätt ordentligt. Idag har jag varit funktionär och tjänar 135kr/h så nu är man lite drygt 800 kr rikare. Ganska nice med tanke på att det jag gjorde var att döma 4min matcher och dela upp barn i olika lag. Och så fick jag snacka rätt mycket med hammarbys målvakt Micke Åström och jag va bara tvungen att kirra en autograf också ;)

ikväll ska jag träffa sassa och antagligen sova över hos henne. Vi ska upp tidigt imorgon för att hämta emma som vi träffade på språkresan. Sjukt bra lov hittills, vill ha det såhär ett tag nu. 


tänkte låta er avnjuta en film om matt och en liten mysig tillsammans i en mysig kompination. enjoy


tårta

bildbeviset på att tårtbakandet verkligen skedde. mer info kommer sen :)k

nöff

Idag har jag haft lite lektioner sen drog jag förbi connie för en liten pratstund. Sen åkte jag tillbaka till skolan för att ha möte med nrif:s styrelse eftersom jag vill vara med, gick bra så jag fick vara med. Efter det åkte jag tillbaka till connie dit fiffi kom efter ett tag. Nu har jag varit hemma i några timmar och helt enkelt laddat batterierna. Nu bär det snart av mot Sophie, där Sassa, Stina, Connie, Fiffi och jag ska käka middag. Mysigt


klassfotot


tyresta

skrev inget inlägg igår, hade väl annat att tänka på antar jag. hade i alla fall mitt omtalade historiaprov igår och det gick väl okej, men jag mådde lite bättre med tanke på att svenskan vi fick tillbaka gick riktigt bra. Idag började vi strax efter 10 och runt halv 1 drog vi iväg till Tyresta nationalpark långt borta i helvete. Det var ganska tråkigt men hellre det än lektioner i alla fall. Vi hann knäppa lite bilder i skogen där vi vandrade så man kanske ska dela med sig av några.









mycket nöje! precis som ellen brukar säga

antik är skit

idag vare en gasläcka på norra real så det kom tre brandbilar och en polisbil. vi stod ute på fotbollsplanen i 40 jävla minuter så vi fick ingen rast, fick stå i en typ mils lång kö till maten och dessutom nästan missa hela idrottslektionen. annars har jag tränat och pluggat jävla antiken, det är precis vad jag ska fortsätta med. och juste, vi fick skolkatalogen idag, men inte enfotot och klassfotot i färg. visar en annan gång ;)

xc
jag har den roliga äran att läsa om dessa typer, yippe...

dålig start på dagen

Vaknade 10.00 imorse. jag började 9.15. Så jag försov mig i 3 och en halv timme eftersom jag skulle upp jättetidigt för att plugga, great. Som tur var missade jag bara en lektion sen hade vi nästan 3 timmars håltimme så jag kunde chilla ganska rejält. Annars har det bara varit en vanlig skoldag och nu på kvällen har jag finslipat min inlämning så nu har jag skickat in den, känns skönt att bli av med den. Det stora problemet är att vi har prov på antiken på onsdag och jag kan seriöst ingenting och då menar jag det verkligen. Det blir till att läsa många sidor ikväll och imorgon, ser fram emot det. Förutom att plugga denna måndagkväll har jag bevittnat hammarby gjort 3 sjukt snygga mål mot et sjukt dåligt djurgårn. Lika kul varje gång att se djurgården åka på spö. Nu ska jag plugga och facebooka litegrann, puss på rumpan!

hallojsan där ute i stora vida världen!

Igår åkte jag till stan med fiffi för att köpa present till connie och för att köpa en halsduk. Efter det åkte jag hem för att plugga en dryg timme, sen åkte jag iväg till tyresö på obligatorisk släktmiddag. Va inte så himla kul men aja. Drog direkt till fiffi efter och vi skulle helt enkelt på fest i alvik hos almas kompis stina. Så vi mötte upp braxen och inti på vägen dit. Det va ganska nice faktiskt, mest en massa norra människor men lite andra också. Kom hem ganska sent och eftersom man skulle upp strax efter åtta i morse så är jag helt slut nu.

Idag har jag spelat tidig match mot tyresö som vi vann med 10 mål. Och det var så jävla skönt för matcherna mot tyresö är största hat-matcherna. Efter matchen åkte jag till fiffi och vi åkte tillsammans in till stan för att träffa connie! Hon kom hit idag och vi var inte sena med att komma dit. Det var så himla kul att se henne igen, det var nästan 3 månader sen sist och mycket har förändrats sen dess. Fiffi och jag gav henne ett egengjort armband och en navelpiercing, hon verkade ganska nöjd med det. Så jag va med dom två prickarna sen kom även sophie förbi en stund, trevligt. Sen letade jag mig hemåt och nu har jag väl pluggat i ungefär en och en halv timme.

Puss


popcorn

sara till sin mamma när dom tittar på reklam.

s: den där låten ska jag hitta, du vet att det finns en hemsida där man kan söka på reklamen och få upp låten va?
m: den heter popcorn
s: va?
m: ja låten heter popcorn
s: hur fan vet du det?
m: den va inne på 70-talet

jag hittade en remix med gwen stefani och en med crazy frog med låten. jag måste nog vara riktigt efter. men vafan, den är skön


trötter

dagen började med att vi skulle skriva en filmrecenssion på filmen vi såg igår på spanskan och tja, jag kollade inte alls på filmen så min blev ganska lame om jag ska vara ärlig. efter det hade vi tråkig engelska och som sista lektion hade vi naturkunskap och prov. det gick fan bra, vg tror jag i alla fall på. Nu har jag vart hemma i några timmar och meningen var att jag skulle plugga en hel massa geografi men nej så blidde det inte riktigt, har istället roat mig med facebook och att ladda ner lite random musik och sådär. I kväll ska jag nog bara träffa fiffi för en chillkväll med godis framför idol, var ett tag sen sist.  Nu ska jaag försöka ta tag i mitt inte allt för stora liv och plugga, får se hur bra det går med den saken helt enkelt.


tänkte att jag skulle bjuda på en liten verklighetsbaserad bild där jag verkligen ser trött ut på. är helt slutkörd på grund av plugg och träningar. Här är då jag i mitt klassrum, mycket intressant I KNOW

far får får får?

har haft som mål att inte gå och lägga mig efter tolv på skoldagar och igår hade jag bestämt mig för att ligga nerbäddad i min säng vid halv 11. En timme senare var jag i alla fall där så jag gör återigen ett försök idag. Ska gå upp lite extra tidigt för att plugga no imorgon också, har prov imorgon eftermiddag. Dagen idag har varit helt okej. Hade frivillig genomgång inför provet i naturkunskap som första lektion, sen hade vi bara en diskutionslektion på samhället och matten va inte heller så seriös. Igår fick jag resultatet på mitt matteprov vilket var g+. Idag fick jag reda på att jag hade misförstått hela systemet och istället hade ett starkt vg, kändes skönt. Sista lektionen bestod av att vi skulle se en film med spanskan som handlade om en snygg kille och hans kompis, som åkte runt med en motorcykel i sydamerika. Va inte så insatt men whatever. Vad jag mer gjort idag är tränat, pluggat och så datornördat en aning.


heya

tjenamors!

jag ska skriva en lista på saker som behövs göras. först lite tråkiga saker sen lite roligare saker.

- Plugga engelska, historia, samhälle, geografi och framförallt naturkunskap.
- Löpning och träning imorgon
- Släktmiddag Lördag

- Träffa connie på söndag
- Baka tårta med inti nån dag
- Chilla galet

så nu mår jag lite bättre.


hihih juste, jag fick byta mitt individuella val från bild till dans. tjoho

ågesta

igår va inte min dag så ni får gårdagens inlägg idag, i form utav en bild på klassen.

va ju i ågesta igen för team-building. nice

inte min dag idag

Hade en helvetesjävladålig start på morgonen. Jag började med att försova mig en timme och sen kom jag på att jag började 25 minuter tidigare än vad jag trott. Alltså så försov jag mig en timme och 25 min. Efter att jag slängde ihop alla mina grejer och åt en halvdan frukost kastade jag mig på tunnelbanan. Men när jag kommer till Naturkunskapen är ingen där. Jag kollar schemat och märker att vi inte alls hade naturkunskap utan svenska. Så då fick jag leta reda på det andra klassrummet och så är ingen där heller. Då kom jag på att jag inte all började kvart över utan tjugo i. Så efter all stress kom jag 25 minuter för tidigt.

Har varit allmänt sur och tvär hela dagen precis som många andra. Det som lyste upp min dag en aning var att jag fick åka till ikea med mamma för att kolla ut min efterlängtade säng. En feting. När jag valt ut en säng och när mamma och jag letat oss hem berättar pappa att jag antagligen inte kommer få in sängen. Den kommer fasna i trappan. Jag sörjer, fy tusan. Så nu ska jag antagligen få välja en mindre eller två st 80 sängar. Jag orkar inte, buhu. Nu ska jag pluggga, dricka te och sura. Puss

söndagsgöra

Gårdagen började ganska nice då jag, yunna, alma, inti och pierre softade hemma hos yunna. Men efter några uteslutna fester och efter vi blev utkastade så blev det lite segt. Men det var ändå ganska mysigt. Yunna sov här och drog härifrån runt halv 2. Efter det har jag laddat ner lite skön musik, åkt förbi globen för lite shopping, solariumet i gullmars och nu har jag pluggat lite grann. Ska fortsätta i samma takter så kanske jag har pluggat klart i natt nångång. Usch och blä

 
och så en spontan bild, sånt är ju alltid lika kul liksom.

söndagsstuk på lördagen

igårkväll gick jag och fiffi som sagt hem till sophie för att träffa tjejerna igen. Kom på att det var evigheter sen vi sågs allihopa sist. Felix, christoffer och jonta kom förbi en stund precis innan vi skulle dra, kul att träffa dom också. Idag har jag inte gjort så mycket mer än spelat handboll, vann med 21-17 efter en pimsamt dålig förstahalvlek. Restren av dagen har jag bara tagit det lugnt pluggat lite och dylikt, riktig söndags känsla på denna lördag. Ikväll ska jag träffa yunna, annika och alma men vad som ska göras har jag ingen aning om, får se helt enkelt. Nu ska jag laga mat, fick välja på det och städa badrummet så valet var ganska enkelt om vi säger så. Ska försöka att inte skära av några fingrar medan jag sneglar på handbollen, hammarby mot nåt slovenskt lag.

ha en trevlig lördagskväll, puss!

höstkväll

Vart i skolan idag och uthärdade tre lektioner utan några större problem. Vi hade naturkunskap sista lektionen och jag har kommit på att hela min klass siktar på mvg, eftersom kursen är den enda vi har som slutar vid jul. Jag borde också sikta efter att få mvg men då tänker jag såhär: jag har aldrig i hela mitt liv fått mvg på något inom no, varför skulle jag få det nu? Efter denna lilla tankegång drog jag, bea, annika och yunna till Noco för att dra en fika. Sen slutade fiffi så jag åkte hem till mig med henne och fikade igen. Sen tog vi oss en redig promenad fram och tillbaka till svenmyra, inte helt fel. Sen har jag även hunnit med att laga mat och dessutom nästan pajat spisen (jag, inudktionshäll och överkokning blev inte en bra kombination) och nu här det bestämts att jag och fiffi ska dra till sophie för att möta henne, stina och sassa. Ska bli kul att se dom små liven igen, blir ju allt för sällan nu för tiden.

 



knasig låt om något


för sent för edelweiss

vaknade helt utmattad efter en ganska dålig natts sömn men jag tror tröttheten försvann i duschen för sen har jag varit ganska pigg. Hade lektioner från 9.40 - 11.50 eller något sånt. Sen drog vi och käkade och sen samlades vi i aulan för att få en massa info om våran skidresa. 350 pers åker iväg i sju olika bussar till Idre i fyra dagar utan lärare, dock finns det 10 vakter som ska hålla koll. Det finns två 17-manna stugor, en 12-manna resten 6-manna stugor. Jag säger bara, fan va det kommer bli NICE. Nu är jag sjukt taggad och jag hoppas verkligen att jag får plats, det är ju tydligen först till kvarn när det gäller vem som ska få följa med. Samori kanske fixar in mig i nrif dvs idrottsklubben och det skulle kanske kunna ge mig lite fördel till en bra stuga.. Nu ska jag brygga mig en kopp kaffe och göra engelskan tills imorgon.

   
röda läppar idag                     söta annika

my view från klassrummet. höst höst höst

jag är glad


jag är glad för att jag vet vad jag ska ha på mig imorgon.
jag är glad för att jag slutar tidigt imorgon.
jag är glad för att klockan inte är så mycket och jag ska sova NU.


tänkt den tiden då man fortfarande hade lite pigment kvar i huden, r.i.p

matteprov

pallarade mig till skolan kvart i 10 för att genomlida en ganska ovesäntlig samhällskunskapslektion som mest gick ut på att låna en bok från biblioteket och snacka. Efter lektionen drog jag till Noco där felicia snällt satt och väntade. Efter en god keso-och avokadosallad drog vi vidare till åhlens där jag hittade en fin väst. Efter det drog vi vidare förbi stadsmissionen och hennes skola. Den va så jävla liten om man jämför med Norra, asså shit. Men jag kan tänka mig att det blir lite gulligt ifall man lär känna många där och så. Efter håltimmen hade jag svenska, historia och till sist matterpov. Alla samare hade provet samtidigt och det gick nog ganska bra. Hade inte pluggat för jag tänkte att jag hade baskunskaperna som behövdes, nu är det bara upp till bevis och se om det stämde. Slutade senare än vanlig och eftersom jag glömde att ta med mig träningskläder till träningen så fick jag hoppa över den, lite dumt kanske. Nu ska jag äta middag, trevlig kväll allihopa!  

en vanlig dag typ

Skola idag as usual. trots att jag pallrade mig upp runt sex-snåret så har jag kännt mig förvånansvärt pigg idag. Det kanske delvis beror på att jag inte ansträngt mig så mycket på lektionerna utan istället roat mig med att prata. På gymnpan körde Joha skiten ur oss och tanken var att vi skulle ha träningsverk imorgon. Det är fan inte okej att ha ett fyspass på gympan samma dag man har löp-, styrke- och handbollsträning. Efter gympan kom man till spanskan med lite rosiga kinder och allt som hör till. Fick reda på resultaten från provet och gissa vad? VG+ som jag ALLTID lyckas få. Om jag inte hade vart så slö hade jag rotat fram alla gamla spanskaprov och jag kan garantera er att åtminstone fem andra prov står det VG+ eller MVG- på. Så irriterande. 2,5 poäng ifrån liksom. gaah

Håller på att ladda ner deserate housewives säsong 5 nu, så spännande ju. Den är på 63% så nu ska jag ta enpowernap, se på lite av avsnittet, sen är det bara handboll som gäller. Är ruggigt otaggad. Och jag borde verkligen plugga till matteprovet tills imorgon, kom även på att vi har en svenska essä-fråga-övning som man borde förberett. Skit

måndag

Vi skulle lämna in en svenska inlämmning idag och eftersom den inte riktigt var jättebra skulle jag åka hem för att finslipa lite grejer på våran håltimme. Det var helt onödigt för när jag kom tillbaka till skolan fick jag reda på att man kunde lämna in den imorgon, men skitsamma och till saken. När jag skulle äta min mycket lyxiga lunch med nudlar så finner jag en stor hög med nudlar. Hela 12 paket hittade jag i en något för fylld kökslåda vilket verkar helt onödigt. Men sådana är mina föräldrar, de inser liksom att ingen kanske vill ha nudlar. Och i stället för att sluta köpa nudlar efter en hög med 5 så fortsätter dom köpa tills man är tvungen att typ tvångsäta. Haha fyfabian. Nudlar som inte ens är gott.
 
Idag är det som bekant måndag och jag försöker klura ut något kul att göra. Antingen blir det väl att kika på någon sjysst film eller någon serie. Who knows liksom.

bild från i vintras. stina, max och jag

lagfoto


dalarna

o herregud vilken helg. I fredags träffade jag fiffi tillsammans med frans och pierre som gick i min klass i några veckor, vi hade ingen direkt plan med kvällen så vi hamnade tillsist på café 60. Sen så kom jag på att jag inte nämt att jag skulle till dalarna i helgen, eller? Äsch det tåls att nämnas igen i alla fall. Jag spelade ju junior-sm förra helgen och idag och igår har jag spelat flick-sm i södra dalarna. Vi fick sova på stadshotellet i antagligen världens skönaste säng och så fick vi äta frukost medan man vila ögonen på Lasse Åberg, japp han bodde på samma hotell som oss. Igårkväll åt jag även riktigt jävla god thaimat mums filibabba.

Vi spelade två matcher igår och två idag.

HK Järnvägen - Spårvägen HF 14-24
SK Tirfing - Spårvägen HF 8-37
Ludvika HF - Spårvägen HF 9-31
Skå IK - Spårvägen HF 12-28



Igår hade vi även bäst målskillnad av alla 140 lag som deltog, inte illa. Nu är vi vidare till steg 3 där det återstår ungefär 40 lag eller något.

nu ska jag skriva ut min svenska. puss

spanskaprov och sushi

Hade mitt livs första gymnasieprov idag i spanska och det gick väl okej. Efter det hade en tredjedel av klassen engelska och resten hade hål. Vilket för mig, beata, yunna och cecilia innebar lite shopping och lunch. Käkade på nam kang nåt (?) och fick seriöst världens godaste sushi, friterade tigerräkor och två olika kötträtter. Fy tusan va mätta i blev.






phone

Skulle orientera idag så vi skulle träffas vid lill-jansskogen vid halv 1. Jag drog in till Yunna där även Alma och Annika befann sig. Vi åt pannkakor som frukost och laddade mentalt inför det stora loppet. Så vi letade oss till skogen och jag och Yunna sprang tillsammans. Det gick ju helt okej, tog alla kontroller under en timme. Yunna fick någon form av vatten-och sockerbrist så vi stannade och frågade om vi kunde få lite vatten. Då bjöd dom på både sockerbitar, saft och bullar, haha. Jag skyller vårat resultat på inti som störde min uppladdning genom en knuff i ryggen. Allt är hans fel! Efter skolan har jag pluggat och vart inne lite på datan, träningen blev inställd så det var ganska skönt. Nu ska jag pilla lite med min nygamla mobil, ja den där lila jag hade i hela tre veckor är back in business so to say. Jag ska nog även ägna en liten omtanke åt mitt spanskaprov imorgon också, hoppas det går bra.


haha det var en lapp på den där det stod:
Jag <3 återföreningar
Det är underbart att vara hemma igen.
Jag har saknat dig! :)


Liiite smågulligt sådär. Puss och godkväll

kopierar mig själv från bdb



jag har alltid undrat vem fan som orkar bygga stenmurar. mamma och dom kom precis hem ifrån öland och helt plötsligt så vet jag vilka som bygger murar


jag har tråkigt och jag orkar inte skriva

10:53pm
Felicia
vad ska man med honom till egentligen!!?!?!?
HAN BA TAR ANDRAS KLOSSAR OCH FÖRSTÖR SANDSLOTTEN hoppas hans mamma kommer o hämtar han snart, eller vad säger du tjorven?

10:53pm
Sara
haha kapplastavar faktiskt men okej då

10:53pm
Felicia
jaaa men de börja ju faktiskt med domenonbrickor så de så lr nåt hihihihi

10:54pm
Sara
inte då, om jag inte missminner mig så va det nog plockepinn stickor

10:54pm
Felicia
hahahahaha EH NEI!
tänker du med blöjjan eller!?!??!
de va ju hopprep din stolle och en tutch av rockring.. så de så

10:56pm
Sara
och napp!

10:56pm
Felicia
och lite välling ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH FATTAT ATT GE SITT BARN VÄLLIING DE ÄR FAN KÄRLEK PÅ HÖG NIVÅ

10:56pm
Sara
och en snuttefilt!

10:56pm
Felicia
fattaa <3<3 :):)
cant waait

10:57pm
Sara
aaaw :D:D <3<3

10:57pm
Felicia
aaaa och en liten liten liten nalle OCH KLÄÄÄÄÄÄÄÄÄDERNA OCH bilbarnstolen

10:57pm
Sara
ja typ som man kan hålla i en liten liten hand

10:58pm
Felicia
jaaaaaaaaaaaaaaa fyyyyfffffaaaaaaaan jag får tårar i ögonen

10:58pm
Sara
hahahahah fiffi har gått igång :D:D

10:58pm
Felicia
tänk på TÅRNA!
jaaa nufan! är uppe i varv tänk när den säger mamma första gången och babyskratt
och asså jag älsar på nått sätt att den är beroende av sina föräldrar. asså känner sig trygg och skit :):) fyfan jag ska ha 40 barn! MINST
hahahha saaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaiiiiiiiiikens mormors gynekolog

RSS 2.0