hemma aa-aaa-aaahh!

Nu har jag letat mig tillbaka till Stockholm igen och jag kan säga att det är otroligt skönt att vara hemma i sjöarnas stad igen. Inte ska jag på något sätt klanka ner på Arboga, jättemysig stad verkligen. Men dessa små städer med ett ica, en biograf och ett torg lockar inte mig så värst mycket. Anledningen till att jag och resten av hela Spårvägen befann sig där för var för att vi var på ett såkallat träningsläger. Så fyra träningar till dena vecka och jag deltog bara på en av dessa. Det visade sig inte så himla smart att sova tillsammans med ett lag där hälften är förkylda, för tror ni inte att jag åkte på en försylning? Med huvudvärk och halsont i två dagar fick jag sitta vid sidan och titta på laget kämpa. För att käka mat var man tvungen att gå ca 2 km. På tillbakavägen till gårdagens lunch tyckte en utav mina tränare att det var en yppelig idé att vi skulle ta en genväg genom skogen. Genvägen visade sig vara en rejäl senväg och en tjugo minuters färd förvandlades till en timme och en kvarts färd, vi gick säkert 7 km. Inte kul någonstans.

Anyways, idag så var det sista träningen och jag hade fortfarande ont i huvudet. Både Evelina och Jackie provade på akupunktur på deras skador så detta förerslog 93ornas tränare, efter många om och men gick jag med på det. Han tog fram något som såg ut som en sticka och tryckte den mot min tumme (!) och det gjorde jävligt ont. Då tar han fram en nål och trycker lika hårt mot samma ställe, det var nämligen så att man skulle trycka in nålen där det gjorde som mest ont. Sen tryckte han in nålen och på en sekund försvann min huvudvärken, magi förfan! Några minuter senare blev jag helt illamående och så, men det var tydligen så man kunde reagera. Efter en halvtimme drog jag ut nålen och då kändes faktiskt huvudet mycket bättre. Så om ni har ont någonstans och har en tränare med sådana skills till hands så kan ni ju pröva det. Om ni undrar över bilden så tog jag den lite för att fiffi skulle bli äcklad, eller ah, egentligen beror det bara på att fiffi skulle bli äcklad. Hihi, ibland kan man tro att det bor en liten djävul inuti mig som älskar att driva folk till vansinne. Nu ska jag och min djävul se på one tree hill och sen ska vi nog träffa fiffi herself.

Pusshej!


tjolahopp

nu är allt pick och pack packat och jag är redo att röra mig mot arboga. yes, samma arbogra där en tyska dödade två barn, jag vet. men tänk såhär att chansen för att något liknande skulle hända igen är ganska så liten, så jag ska nog överleva. men imorgon halv 3 bar det av alltså och det blir nog bra och en hel del träning, såklart. så ni får försöka överleva utan mig ett par dagar. på återseende :)

kmr sakna min lilla gris när jag är borta och förlåt för att jag inte riktigt förklara att jag skulle dra.

my day

kom precis hem från skolan och jag slutade en och en halvtimme förtidigt hör å häpna. så här sitter jag halv fem och väntar på att fiffi ska knalla förbi. dagen var en vanlig skoldag, på samhällskunskapen snackade vi grymt mycket om nollningen, där norra reals nollning tydligen är värst av dom alla. och på random lektionen som håller på mellan 13-17, så lyssnade vi på lite info om allt möjligt, även där en del om nollning. efter informationen annordnade saga-föreningen (?) en alternativ nollning som bestod av allt ifrån norsk fylla till att proppa in så många personer som var möjligt i en och samma rockring. det var kul, vår klass vann samtliga tävlingar så vi kommer troligtvis få gratis medlemsskap i idrottsklubben, niiice.


lite nördvarning på mig kanske, i yunnas brillor

rubrik

blogginläggen flödade igår men idag gick det inte lika lätt, men hey, alla får väl ha sina vilodagar. idag hade jag lite sovmorgon vilket var skönt, sen så vare skola och så fick jag reda på att mitt skåp är längs ner. såklart! fyfaen, är inte taggad på att krypa på golvet med tighta jeans tidigt på morgonen BARA för att få tag på mina böcker. är inte särskilt förvånad att just jag fick ett skåp längs ner. men men, show must go on liksom.

nu ska jag kolla på one tree hill, duscha och sen sova. lång dag imorgon skola mellan halv 9 - 5 varpå träning kl 6. sweet dreams, if you're dreaming about me course


schema



















schemat mitt, lovade ju att ladd upp en bild på det. är helt okej nöjd. man ser kanppt några tider men längsta sovmorgonen är till kvart i tio och senaste dagen är klockan fem.


john blund har vart i farten

här sitter jag klockan 10 på kvällen och ögonen är helt igen dimmade. först trodde jag att det berodde på att jag just tagit bort mitt smink, men icke! det är lilla john blund som spelat mig ett spratt och helt enkelt blåst lite sömnpulver i mina ögon :| fy fan för fläsk!

innan jag kryper till kojs ska jag berätta om min lilla dag. lite skola till kvart i tre, så kom hem i hyffsad tid. åkte förbi fiffi och lång o snacka en massa dynga. sen vare träning och sen åkte jag direkt förbi sassa, där även sophie och fiffi höll hus. sen letade jag mig hem hit och aa, på den vägen är det. Nu blir det lite one tree hill, sen till min stora passion. SOVA, olala tini wini string bikini

idolen i min skola

idag är jag uppe med tuppen, men jag bara måste visa er! kommer ni ihåg den här tjejen? Jag är typ helt säker på att hon går i min skola, hahaha säger jag bara.

bajen, bärs och rakade brudar!

någonting säger mig att jag borde ligga i min sjukt sköna säng nu och snarka lite tyst för mig själv. men icke, jag offrar mig och skriver ett litet inlägg. allt för er vetni. har även fått klagomål på få bilder och ber om ursäkt för detta, my bad liksom.

så hur vare på enskede värdshus. Tja, fiffi och jag parkerade våra präktiga rumpor på två stolar nere i källaren framför en tvduk. Där visades som sagt derbyt mellan Bajen - AIK. AIK ägde första halvlek och hammarby andra. Men efter en heeeeelt uppåt väggarna feldömd straff drog jag och fiffi hem. En stund efter vi skildes åt ringde min mobil och fiffi berättade att när hon åkte på sin gata hörde hon ett enormt skrik, från hennes pappa. Pappan hade bevittnat bajen göra 2-2 målet och var givetvis överlycklig. Så även om jag inte såg klart riktigt hela matchen så bultar mitt lilla hammarbyhjärta lite extra glatt idag.

och förresten, vem satt inte brevid mig och fiffi om inte den forntida lilla sportspegeln programledaren Fredrik? How cute och cool isnt that? huh?


tyvärr valde herrskapet en lite mer diskret frilla. Vad tycker vi om det? Illa. Frilla illa!

three is a magic number

på order från somliga ska jag uppdatera min blogg, men i brist på tid så blir det bara en liten resume av dagen i sig. förseningar i tunnelbanan så jag hann bara lämna av fiffi i skolan. själv infann jag mig där kvart över nio och gick till fem i halv fem, inte najs. sen träffade jag fiffi och vi drog förbi bea medan hon berättade om första dagen i skolan. haha en och en annan kul grej att förmedla. nu ska vi till enskede värdshus för att bevittna bajen köra över gnaget, ska bli kul. så so long så hörs vi!

sunday bloody sunday

jag har tänkt på lukes (från one tree hill) visa ord. hur många gånger har man inte tagit en bild där det är en främling med i bakgrunden? fatta då hur många gånger man själv är den mystiska personen i bakgrunden på folks kort, det borde vara oändligt många. dessutom de bilder då man inte är medveten om att man blir plåtad, låt säga att man är mitt i en tugga eller kliar sig i skrevet. haha nej men ni fattar grejen. det borde i alla fall vara väldigt många gånger man ofrivilligt blivit fotad då ägaren av kortet ser en och tänker: Fan vilken weird tjej där bakom.

Aja enough about that och vidare till betydligt mindre filosofiska tankar. Nämligen att jag tillbringade fiffis sista dag på sommarlovet (haha pay back time liksom) och vad gjorde vi? Jo precis som jag tippade igår så drog vi till staden och bytte mitt sl-kort. Därefter drog vi förbi hm och sedan hem. Här hemma väntade en underbar hallontårta, en latte och en uteplats med skinande sol. Inte så himla pjåkig söndag idag inte.


födelsedagsfirande

har firat mig och pappa idag, så det blev lite tårta och en hel massa getingar. men mysigt vare. tänkte dra till fiffi (vars gata btw har kräftskiva) och tänkte sno åt mig en eller två kräftor. ska tagga snart men först måste jag pissa. imorgon ska jag nog dra till stan och försöka hitta fiffis skola och eventuellt byta mitt sl-kort till ett pluskort. men jag vet inte riktigt. den som lever får se som det så fint heter. 

what if

bloggandet har blivigt något pyttelitet. något som ingenting betyder eller som ingen bryr sig om. det är smutskastat, bortruttnat och ihop knögglat, det är i sånna fall det känns. vart tog alla saras läsare vägen? vavava? jag trodde faktiskt ni var mer pålitliga än vad ni var. men men, somliga kanske inte är skapta för att bli sketna bloggerskor? det kanske finns en annan värld utanför denna som jag kanske råkat passera i förbifarten. what if I can be something else? jag kanske hade kunnat ägna mig åt något helkul där jag verkligen behövdes. typ clown, som clown får man nog fler åskådare än sara har läsare i alla fall :)

tjena bröder

idag har jag inte helt otippat varit i skolan. vi hade invigning i tre nya ämnen närmare bestämt spanska steg 3, engelska a och naturkunskap a. idag har jag även varit inne på tre olika caféer och bara köpt en latte och en apelsin sammanlagt, inte illa! nu på hemvägen så mötte jag upp felicia i slussen och så vandrade (eller chillade som fiffi sa) upp och ner för götbacken nåra gånger. Helt utan förvarning befann jag mig inne på gina tricot med en sjukt fin kofta som fick följa med mig hem.
 
tacka vet jag självutlösare när man äro ensam och övergiven


Här hemma har jag precis ätit middag och nu gick jag in på facebook i hopp om bättre tider. Jag hade två vänförfrågningar men dessa verkade tydligen bara vara någon Murat Sahin och en Muhammat Mustafa och det var ju inte så mycket att hänga i granen so to say. 

nu ska jag göra mig iordning sen ska jag och fiffi dra till sophie. sen kanske vi drar vidare till stina och jullan för att se på lillefot. mkt minnen från den serien liksom


morsning korsning!

jag måste slänga i mig något att käka och sen se slutet av finalen. men ni ska få lite bilder först

typ lite aula och lite guld och lite pelare

present från anton (52 bästa cafeérna i sthlm)


mitt mål är att fika på varje café innan 2010

onsdag

skoldag nr två och jag befann mig åter inuti skolans väggar kl 10. dagen började med att kurator och skolsyster ksulle gå igenom en massa och så skulle såklart anita (mentor) babbla i typ 110 år. efter babblandet fick vi oss en rundtur i skolan och efter det skulle vi käka fiskpanetter. eller åtminstone så trodde vi det, men när vi gick ner till matsalen visade det sig att 2or och 3or ätit upp all fisk, surt. sen va det rast i evigheter och vi stod vid ingången och snackade en massa blaja med folk från klassen. efter rasten skulle vi ha någon tipsrunda och jag kom med frans, cristral och beata (tro mig, vi ägde). efter den hade vi typ håltimme i lite mer än en timme och jag och en massa tjejer drog iväg och köpte glass o satte oss i en park. efter det drog vi tillbaks till skolan, snackade med ännu mer nytt folk, sen vare skolfoto. men även här var det så vi trodde, men det visade sig att det bara var ett foto lärarna skulle använda sig av och som skulle upp på nån hemsida. så det är bara gå hem och tänka ut något nytt att ha på sig till nästa skolfoto. sen vare nån data login grejmoja och sen slutade jag, strax före kl 5. och inte vare någon peace som vilade, för jag var nämligen tvungen att träna handboll och fys. uchsi. för en stund sedan drog fiffi och sophie härifrån, dom kom på ett litet besök, alltid najs :D nu ska jag se one tree hill , puss och godnatt :)

ps. tro inte att jag är helt eb för att jag kollar på one tree hill nu, men jag har vart upptagen med andra serier så jag har inte haft tid med det förrens nu.. ville ba understryka detta faktum 


norra real

sjukt mkt stavfel i förra inlägget, jag beklagar detta stort med orkar inte ändra på det nu.

dagen började tjugo över sju då timo räisinens stämma fylldre rummet vilket innebar att jag var tvungen att dra mig ur sängen. efter att jag och fiffi gjort i ordning oss satte vi oss på tuben som skulle ta oss in till rådmansgatan. med fjärilar i magen klev vi in i aulan där säkert 600 ögon stirrade (varav två som tillhörde im a bitch). som dom mesar vi är så satte sig fiffi och jag långt bak och lite senare kom även madelene och satte sig med oss. rektorn snackade en massa plus lite andra lärare och sånt. sen vare dags för upprop där jag kom i en klass där jag inte kände en enda kotte. jag kommer in i klassrummet och räknar snabbt ut att det är 7 killar i klassen, damn. det visade sig även att connie var uppskriven på alla listor och som den hjälte jag är så sa jag till dom att hon flyttat till england. mina mentorer presenterade sig och en av dom hette svetlana och kom från ryssland, yey. ni som känner mig vet att jag och allt som har med ryssland att göra inte riktigt går ihop. första timmen va ganska stel, mentorerna pratade på och eleverna bara log och tog emot papper. men efter lunch verkade alla bli mer avslappnade och till och med pratade med varandra. det visade sig att många utav tjejerna var riktigt trevliga och efter en dag i klassen drog jag och sisådär tio andra iväg för en fika.  

juste, mitt schema lägger jag upp senare.. har inte det på datorn än. hejdå

tomorrow is the day

japp ni hörde rätt, imorgon är den stora dagen då jag börjar gymnasiet. känns väldigt pirrigt känner ju knappt nån så jag ska få lite moraliskt stöd från felicia som ska förlja med mig. bara jag inte snubblar, svamlar, går in i fel klassrum, kissa på mig etc etc så ska det nog gå bra.
 
idag var jag i stan med fiffi som köpte jeans. själv så kirrade jag en ny tröja till pappa som fyller år snart. jag var även och vaccinerade katterna. nu sitter jag här med fiffi som sitter och blåljuger angående desperade där hon av någon konstig anledning påstår att pual sagt till zack att han heter dana. men det är ljuuuug, men ska inte lite på tant felicia.. i alla fall inte alltid, för det är en slug typ. Nu ska jag och den sluga rävedn gå ner och göra oss varsin kopp te och snacka om min farmtida skola. gaah så pirrigt det är. berättar allt imorgon!
HEJDÅ LOVERS

juste, hitta lite skojiga bilder från dan innan connie drog.

              
plockade fina blommor i en       allmänt kul bild                 jag och ceasar
 park och bad en kille fota

bye fütbol

vet ni vad jag gjorde idag? Jag sa tack och hej till fotbollen, för gott. lite scary sådär, men det kändes ändå helt rätt eftersom jag inte varit så delaktig i år. så nu blir det lite mer koncentration på vänner, skola och handboll.


hejdå

dagen i övrigt har jag bara chillat galet, bigtime. men det känns inte så jätteilla pga att jag börjar i övermorgon och då förtjänar man att softa som en äkta soffpotatis. ikväll ska jag nog dra ihop ett gäng med sköna människor och umgås lite.  

färga

i dag (har ni tänkt på att jag alltid börjar med idag? i hate it) ska jag färga min jädra utväxt, vilken lättnad. senare ska jag dra mycket skam över mitt namn och leta mig till kungsträdgården och the voice. aja, hoppa ni förlåter mig, förr eller senare. hoppas jag inte börjar stinka fjortis


tillsammans

fikan med tjejerna va mysig, sista orden växlades med sanna. sen drog jag, fiffi  och ellen på bajenmatch, haha det va på tiden må jag säga. nu har jag kurat ihop mig i stinas lilla håla och kollar på en sjuk film. den handlar om ett kollektiv där barnen bor i små vrår, några är bögar, några feminister, en tjej o kille visar fittan respektive kuken (haha ursäkta språket), ett barn hånglar med en vuxen, en glasögonorm gillar en kille som läser porrtidningar och de bråkar typ hela tiden. det är typ som dåtidens (1975) big brother.

grönalund

gick upp väldig tidigt idag, närmare bestämt halv 10. jag var illa tvungen eftersom min bror tog emot ett samtal från någon som hade tagit hand om fiona under natten (ja, hon va borta igen). denne tidiga telefonringare lovade att lämna katten runt kl 11. Tjugo i 3 drog jag hemifrån och ännu syntes ingen katt, men men.. när jag stack hade dom kommit och lämnat henne iaf.

jag och fiffi drog in till grönan där vi mötte sassa, stina, sanna, sophie och alex. vi var lite sådär töntigt barnsliga och leta oss dit men kul vare ju så vad spelar det för roll? mådde illa efter andra åket yeey, men det blev lite bättre senare. och vet ni vad jag gjorde som man absolut inte kan tänka sig? jag åkte uppskjutet! det är helt sjukt, trodde verkligen inte det om mig själv. men endast en gång fick räcka hehe xd 

    

imorgon ska sanna vännen åka hem till skåne igen, inte så kul. så därför ska vi in och ta en liten såndär avskedsfika med denna tös. efter det ska jag nog följa med fiffi som moraliskt stöd och hjälpa henne hitta "the jeans in her dream", ska nog gå bra. om hon bara vet vad hon letar efter.. det känns som vi kommer få sitta inne på denim for girls i alla mina dar, men jag hoppas att det inte blir riktigt så länge. imorgon är det även fredag dvs fyra dagar tills jag blir stammis på norra real. det känns fan überkonstigt, kanske inte att överge sturebyskolan men själva förändringen med nya människor, klass, lärare och allt. min högsta önskan nu är nog att komma i en klass med sköna människor, men vem önskar inte det? om alla önskar det så kanske alla rent automatiskt blir sköna människor, vilket innebär att varenda gymnasium fylls med sköna människor, det hade inte vart helt dumt det. nu ska jag kolla lite på handboll... eller one tree hill haha har blivit liiite beroende nu.


PUSSEN <3<3<3§§§

worst case scenario

igårkväll höll jag till hemma hos stina tillsammans med fiffi. kollade på filmen 21 men efter bara någon minut var jag tvungen att cykla hem och leta reda på fiona som hade sprungit bort. sen åkte jag tillbaka till stina, kollade klart på filmen, satt och läste högt ur en blogg, garvade så att man fick ont i magen etc etc. När vi satt där mitt i stinas kök och hade det lite mysigt så ser vi en SKITSTOR spindel på golvet!! Vi skrek som fan och jag höll på att tappa datorn, twice. Spindeln kröp in i ett hörn och försvann, vi var lite allmänt skakade och sen så återgick vi till det vi gjorde. Sen tyckte vi det va en jättebra idé att göra te, äta cheesecake och läsa högt ur dassboken. Teét smaka mint och därmed skit. Cheescaken råka jag smälta i mikron. Dassboken hade skämt som ingen förstod. Men men, skoj vare.

  
 


1. Stina och Fiffi är helt förvivlade över faktumet att det finns en spindel i rummet
2. Fiffi försöker förjäves tuta bort spindeln med foten
3. Jag försöker hålla modet uppe med högläsning och jag är även preparerad med en sopborste
4. Min cheescake som smälte


Nu ska jag dra till stina och träffa sanna, puss

träningsverk


igår tränade jag handboll, eller ah tränade fys med handbollen. sprang säkert 6-7 km och det va fan det jobbigaste jag gjort. efteråt kommer min tränare och berömmer mig, säger att det syns att jag hållt igång i sommar. Undra vad han skulle sagt om han visste att jag bara sprungit en gång och inte gjort styrkan en enda gång xd. Efter träningen drog jag hem och duscha, åt för att sedan möta carro vid gullmars. Åkte till st eriksplan för att träffa arvid, marcus, nisse och hugo. Sen åkte vi vidare till marcus i alvik och lekte rövare där hela kvällen. Det var kul men lite galet sådär.

Nu sitter jag och carro framför os och orkar inte göra någonting alls egentligen. Undra om det beror på min otroliga träningsverk eller kanske är det den otroligt otaggade känslan för att börja skolan om 7 dar. jag vet inte men skiter nog i vilket. 

tänkte vara lite hövlig och ladda upp bilder


huset på öland


anton plåta mig när jag gick på sten


grannkatt på öland, supersöt


vädermätare på böda xd


slutligen en bild på fiona som jag tog igår :)

städning och sånt tråk

städning är inte min starka sida men mamma mer eller mindre tvingade mig till att städa mitt rum. den kloka tanten hade nog rätt för stökigt och dammigt var det. dagen förövrigt har jag bara suttit framför os och one tree hill. efter maten ska fiffi komma hit och vi ska fika. tror att vi ska träffa stina och eventuellt sassa lite senare också. 

nu ska jag mysa framför lite coldplay, så himla bra! 

 

winnerbäck

hejhej! idag har det varit en väldigt lång dag. jag sov hos fiffi och vi vaknade runt 1. efter lite tillfixning så åkte vi in till stan och mötte upp sophie och alex, lite senare joinade även emelie. heltrevligt var det, vi satt och drack latte på medborgarplatsen. efter att vi ätit middag åkte fiffi och jag vidare mot zinkensdamm. köerna började redan från tunnelbanan men vi var ändå på plats ganska snabbt. fiffi och jag fick bra platser vi kom precis vid det andra staketet (ni vet första staketet är bara för sånna som väntat i typ 10 timmar) och därifrån hade vi väldigt bra utsikt. det ösregnade första två-tre timmarna och jag köpte en regnponcho ungefär 10 min innan det slutate, jippie.

i alla fall så började cicci och nour att showa lite på en mini scen, efter det var det någon kille som jag tror hette erik jensen som sjöng och tillsist kom Marucs Krunegård! Ååh faen va han va bra, lät exakt som lika bra live som han gör annars. sen va det lite miss li på lilla scenen som även hon var bra live. Sen kom han, the man, the myth, the legend Lars Winnerbäck. Lika bra som han va ifjol, såklart. Trots att man var genomblöt och inte hade någon känsel i fötterna så kunde man inte annat än att skrika och sjunga med i texterna, härligt! I två timmar tror jag att han höll på och det var ruggigt bra. Nästan alla bra låtar va med, men jag saknade tidvis och kom änglar, men men. Jag hade ingen kamera med mig för jag har tappat bort batteriladdaren så fiffi stod för fotningen, förutom ett fåtal ruggigt dåliga mobilbilder, men det är tyvärr det jag har att erbjuda.



en 08:a datumet 080808

today is the day, 080808! fatta va ballt att kunna säga: hej, jag är en 08:a och idag är det 080808 haha. idag har jag och fiffi varit och klippt oss, så nu känns håret lite fräschare. det ser ungefär likadant ut som det gjorde innan men det gör ju inte så himla mycket. hade tagit en fager bild på resultatet men har typ inga batterier i kameran så jag kan inte ladda över dom till datorn. så ni får hålla till godo :) nu ska jag luta mig tillbaka, titta på mina päron arbeta (dom kom precis hem), få hemlagad mat serverad på en tallrik, det är tider det.

imorgon ska jag antagligen träffa sophie och alex, och lite senare på eftermiddagen ska jag och fiffi pallra oss iväg till zinken. den riktigt jävla stora frågan är vad fan man ska ha på sig. det lutar åt något enkelt som jeans och skinnjacka, men kanske ska man slå till på en winnerbäcktröja? eller kanske en väska som man kan ha ett paraply i, ifall det börjar regna. frågorna i mitt huvud snurrar runt och jag står inför ett stort dilemma. nu ska jag uppdatera mig på diverse bloggar och sidor, sen ska jag nog sätta på ett avsnitt one tree hill.

lite bilder kanske tillfredställer herrskapet?


corn flakes

dagen har varit ganska ointressant så jag väljer att inte berätta om vad jag haft för mig. nu sitter jag och gottar mig med en påse ikea chips från fiffis mamma (a) najs om något. nu ska jag snacka litegrann med connie min älskling :) hare bäst alla underbara


dagen idag

hej folks! läget? med mig är det finfint. träffade som sagt carro, slog oss ner på ett café och snackade en massa strunt. det var hur trevligt som helst, efter det tog vi en minisväng runt i lite affärer och tror ni inte att jag fyndar igen? ett par tygskor i sneakervariant i knallblått. jag älskar dom. någon bild har jag inte tagit på dom så ni får fantisera upp en egen bild och tänk sedan att dom är dubbelt så snygga, så snygga är dom. fantastiskt nöjd! har snackat med jessica och vi bestämde oss för att byta lite kläder, så snart ska jag dra iväg för att träffa henne också. ni får ha det så bra! / sara von rosen

os


jag som brukar ha koll på det mesta inom sportvärlden, brukar alltid ha koll på vem som ligger vart i allsvenskan, sitta bänkad framför olika mästerskap i olika sporter etc. men vad är det som hänt med mig i år? jag förstår inte. för två år sen tror jag att jag knappt missade en match som hammarby spelade, men i år så tror jag att jag kanske sett en på hela året, det är ju sjukt. inte nog med det så är det tydligen fotbolls os för damer och det hade jag helt glömt bort. inte likt mig, kan lova er att nästa år ska det bli andra bullar, då ska ni få se den riktiga sportfånen i mig. men tills dess får ni nöja er med den lite-för-upptagna-sara-som-inte-hinner-med-att-bry-sig-så-mycket-om-sport, aight?

nu ska jag göra iordning mig för att sedan träffa carro :)

zinken

juste, jag hade ju nästan glömt! vet ni vad jag och fiffi befinner oss den 9onde augusti? på lars winnerbäck konsert och inte nog med det så ska vi även få se miss li och marcus krunegård! fyfan va kul det kommer bli, cant wait. :) har ju varit lite konserttorka för min del denna sommar så jag tänkte att detta är ett upperligt tillfälle att se tre grymma artister på en och samma gång. kruxet med det hela är att jag och fiffi måste komma ihåg att gå till bea och hämta ut biljetterna, typistk oss att glömma bort det. xd nej nu ska jag inte sitta här och göra er avundsjuka, nej nu ska jag helt enkelt se på lite one tree hill :)



 

heeej

jag har precis kommit hem från stan och man kan inte direkt säga att jag kom hem tomhänt. shoppade en hel del, det mesta från cubus(!) har typ aldrig köpt en sak där men eftersom dom ska flytta och hade kanonrea kunde man ju inte låta bli. därifrån fick jag ett par jeans, en kofta, ett halsband, två trosor, en bh och ett linne/klänning, inte illa :) sen så köpte jag lite andra grejer också + att jag fick ett fit armband av felicia i försenad födelsedagspresent, sånt uppskattas ju alltid.
alla dessa prylar för ynka 600 kr

fina armbandet från antikt, gammalt och nytt

nu ska jag laga min alldeles egna middag, blir nog laxpasta eller korvstråganof. take care

kat(t)astrof

vid det här laget borde ni veta att connie inte längre är en svensk medborgare utan en eu-medborgare som håller till i england. älskar henne så himla mycket, därför va det kul att prata med henne igår, hon verkade må fint. men jag orkar inte snacka om det mer för då kommer jag börja gråta så från connie till hennes katter. det är nämligen så att jag har fått den stora äran att vakta connies fina katter, felix och fiona. dom är bara så himla gulliga! men idag så hände ngt dramatiskt. dom ville gå ut, dom fick gå ut, när jag släpper ut dom så ser jag grannkatten ta sats och attackera. med full fart springer han in i huset och jagar fiona. men som den djurvän jag är räddar jag henne och fick en hel del rivmärken på köpet. haha det var en liten lägesrapport till my och connie ;)

nog talat om dessa varelser och vidare till något helt annat. idag ska jag ta mig i skinnet och pallra mig in till stan. jag har bestämt mig för att frächa upp min garderob litegrann och är helexcited! jag ska försöka inhandla en mysig kofta och lite accesoarer, får se hur bra det går. hörs sen!
... och en video också. ett gott skratt förlänger livet :) PUSS


äntligen hemma

heeeej! vet ni hur mycket jag har saknat er? väldigt mycket. jag har precis uthärdat en 7 timmars lång bussresa hem från öland. fiffi skötte ju snacket så fint i inlägget under så här tänkte jag bara lägga in bilder, lots of them. hare bra!


























RSS 2.0