mellandagsrean likamed självmord

Såhär i juletid och efter julafton så ska man såklart in till byn och slåss i mellandagsrean. Det var bara att vässa armbågarna och slita i plaggen. Jag fyndade faktiskt på rean både en kofta och en kavaj på 50% plus att jag hittade en väska och lite smått och gott inför nyår. Efter en hel dag i stan var jag helt utmattad men det hindrade ju inte connie och fiffi från att komma förbi. Blev en liten udda kväll då vi låg på soffan och kollade på pippi långstrump.

Imorgon drar jag till göteborg för att spela norden cup, håll tummarna.


juldagen

Ja igår var det alltså julafton och iår va det första året jag inte förväntat mig någonting, för oftast brukar man bara bli besviken över att ha en massa förväntningar. Dagen var trevlig men inget speciellt. Käkade i alla fall god mat, somnade under kalle anka och eftersom jag inte önskat mig något särskilt fick jag inte heller något särskilt. Fick och skickade en del julsms och då kändem man sig ju i alla fall lite snäll. Under kvällen spelades GTA vilket jag inte direkt var kung på, sedan avslutades kvällen med prison break och gossip girl.

Idag är det som sagt dan efter dopparedagen och jag har ägnat min dyrbara tid åt att fika med några från klassen och träffat fiffi, connie & hennes syster. Trevligt värre, nu ska jag iväg till yunna där jag plus några andra ska samlas och spela nintendo wii. Sen bär det eventuellt av mot connies crib där natten för hoppningsvis blir spenderad. Imorgon är det shopping på mellandagsrean som gäller. tjohej!

juletid

Det är liiiite synd att man dagen innan julafton kommer på vad man önskar sig. Nu gäller det att vänta till sommarn för inte ska jag slösa pengar på en iBook innan dess. Palla få julklappsångest, känns som att jag är 7 år igen. Nej usch, julen är kul och det har inte och göra med klapparna säger vi.

Nu är det dryg 10 min innan julafton och detta ska såklart firas med lite love actually

big girls dont cry

För att spinna vidare på tråden från igår om hurvida jag gjorde någon nytta på lovet eller inte, kan jag meddela att idag har jag gjort någonting. Inte nog med att jag slog in alla mina julklappar, jag träffade även fiffi och connie också. Ja, connie är i sverige och det firade vi med kladdkaka, julte och en massa prat.
haha ibland undrar man hur folk mår

don't look back in anger

Oj kors i taket, det är julafton om 2 dygn! Hur galet är inte det? Känns inte som att jag upplevt någon större julstämning i år. Kanske är det för att jag inte hjälpte till att klä granen, att jag inte gjort något julgodis eller byggt ett pepparkakshus? Men men, vare sig stämning eller ej kommer ju faktiskt julafton allt närmre och det är det väl ingen som blir ledsen över.

Sen jag slutat skolan har jag inte gjort så himla mycket, men det har inte gjort mig någonting för lov är till för att slöa.


så  gåre när man släpper lös mig på gymmet, mihi


lite random från fiffis kamera






jullov

Jag satt med uppgiften till 1 igår kväll och slutförde den inte förrens i morse, det är fan illa. Men vad gör man inte för sista uppgiften innan lovet liksom? Sista dagen i ära körde jag på plattat hår (som dock blev sabbat i det äckliga vädret). Sista dagen firades med lite uppvisningar i aulan och sedan bar det av hem till yunna med lite folk. Fastnade framför lite allt möjlig, däribland top model. Nu har jag käkat middag och väntar på att fiffi ska ringa mig. Ska nog chilla med en film sen för jag är trööööööött

lektionsfritt

Gårdagen va hur skön som helst, började med sovmorgon, en slölektion, ett konstigt engelska läxförhör, äckligt julbord och sen var det dags för fika och lekar. Himla kul att vara lite barnslig ibland, var även kul att nästan alla i klassen klädde sig i rött precis som överenskommet. Resten av dagen flöt på bra, tränade och sedan åkte jag hem till hayun. Hade inte lektioner idag så jag, hayun, annika, alma, julia, eddie, edvin, henrik och love samlades framför teven och kollade på gothika och lite på sagan om ringen. Klockan 12 blev hayun 16 år så det firades med tårta och paket från hennes päron, lite sött sådär. Grattis grattis! <3

Sov över hos henne inatt så vi vaknade väl runt 11 och efter ett tag drog jag ut på stan där jag shoppade alla julklappar och växlade lite pengar. Resten av dagen har jag bara varit hemma och skrivit på min gympainlämning tills imorgon, inte klar än efter ungefär 5 timmars jobb, usch. Men det orkar jag inte bry mig om för det är det sista jag gör på hela terminen så då kan det lika gärna göras ordentligt. Nu ropade precis mamma att det är bonde söker fru så nu ska jag ta ledigt fårn pluggandet ett tag, det är jag värd.

Trevlig 18:e december alla glada!

over and over

Likt en väckarklocka tidigt på morgonen attackerade naturprovet. Länge har det legat och gnagt på på mitt samvete, att jag borde pluggat mer än vad jag gjort osv. Den största skillnaden mellan väckarklockan och provet är att väckarklockans stämma påminner mig om ett klagoskri medan jag tänker tillbaka på provet så känns det bra. Efter det ena provet kom det andra, oförberett i matte, men precis som på naturkunskapen så kändes det bra. På gympan tog jag massa bilder på mig själv när jag utförde gymnastiska övningar, kommer bli bra till inlämningsuppgiften. Nej nu har jag surrat färdigt, ska göra mig en hederlig macka för att sedan återgå till pluggandet som förtillfället inte existerar. Blää

Imorgon är det julmys med klassen och dresscode rött och jul. Blir nog inte helt fel

färglinser

för ungefär ett år sedan önskade jag mig färglinser i julklapp men utan större framgång. funderade lite på om jag skulle göra det igen men så såg jag denna lilla fina sak på sassas blogg. hos www.fargadelinser.se får man gratis linser om man länkar, so why not?  PUSS

en ful vecka för mycket


en gång i tiden va man brun och hade inga läxor.
 skulle skivit ett fint och trevligt inlägg idag men
det blidde ändrade planer då jag liksom måste
studera lite. det är fan illa. Hoppas ni förlåter mig

honey im home

Oh yes, idag kl 11 landade vårt plan hemma i sverige igen och det var rätt så ledsamt att komma hem. Haft underbart kul och hittat på en massa skojiga saker.

Onsdagen hann vi inte göra så mycket förutom att se oss runt i det fina och otroligt engelska huset och vi han även dricka te och snacka om allt möjligt.

I torsdags tog vi oss en tripp förbi woking som ligger en liten tågresa från guildford och connies hus. Där shoppade vi loss på primark och kom hem med en himla massa prylar redan efter första dagen. Hann även med en liten fika på starbucks och kvällen ägnade vi oss åt att kolla på skitfilmen john tucker must die och man kan ju summera filmen i sig och kass.

I Fredags va det ett tidigt tåg till London och waterloo som gällde. Gled förbi london eye och big ben, rätt nice. Planen var att vi inte skulle shoppa och istället dra till Harrods och kolla på julskytningen, men när oxford street inte var fullsmockad såg vi vår chans och började shoppa istället. Så där fyndade man en hel del, tog oss en välförtjänt fika på pret och så åkte vi förbi woking en snabbis innan i åkte hem. Hade inga direkta planer för kvällen och rätt så spontant drog vi till en fest. Blev rätt lyckat men när vi skulle ringa en taxi så hade dom slutat gå så vi fick stanna till klockan 6, hihi lite mindre kul kanske.

Lördagens morgon blev lite knasig men vi hittade hem och sov ut till ett eller nåt. Sen tog vi en tripp förbi Guildford och slutförde det sista inom shoppingen. På kvällen drog vi till en annan fest, mindre än den förra och kanske inte lika kul heller, men alltid nåt. Antagligen första och sista gången jag vart hemma hos någon med 30 rum och egen butler.






















shoppade som sagt en del. skor, två väskor, t-shirt, jacka, kappa, klänning, termos,
top, kjol, två koftor, två strumpbyxor, bh, åtta trosor, deadem, dip eyeliner, paraply. 


Under vår vistelse har vi även hunnit funderat på vilket uttryck som är det mest engelska. Är det lovley, cheers mate, sweetheart, fucking, basically eller något annat skönt uttryck. Frågan är om vi någonsin fick något svar på denna fråga. Jag tror inte det, det är ett dilemma utan dess like.

face your fear

fixar lite med musik till mobilen men datorn verkar ha seriösa problem eller ruskigt bra fantasi. 45424 dagar och 17 timmar kvar, man ba va? Anyways, dagens prov och muntliga läxförhör gick bra och likaså kvällens plugg. Tror däremot jag packat för mycket men lite övervikt har väl ingen dött av?
 
Im in a good mood right now känner jag, någon form av positiv resfeber kanske börjat spöka. Hur som haver ska jag i alla fall fortsatta mina försök komma över bra musik. Och troligtvis blir detta mitt sista inlägg innan jag drar, så tjarå!

Stress

Är lite smått stressad över morgondagen för jag har insett att min planering inte varit så himla kvalitativ. Jag borde göra bra ifrån mig på både geografiprovet och den muntliga spanskan men i lite ren förvirring har jag inte förberett mig så bra.
- Jag ska även hinna packa min resväska med relevanta prylar inför london och då måste man ta med sig varma kläder, vanliga kläder, festkläder och samtidigt tänka på alla riksdaler man råkar shoppa upp där borta så att man helt enkelt lämnar lite plats i sin kära resväska.
- Jag måste fixa mina individuella val och jag har inte ens valt kurserna än. Dessutom när jag skulle in på fronter och testade så fattade jag inte hur man gör så jag måste alltså även förstå hur man gör för att söka.
- Måste även sola och förhoppningsvis träffa sophie och då krävs det att jag hoppar över min träning också.

I övrigt är det väl hen hel massa andra grejer man ska tänka på som jag inte orkar bry mig om för tillfället. Vill bara stanna tiden (haha får den känslan rätt ofta nuförtiden) och helt enkelt ta det lugnt en stund och plugga ordentligt. Så att all jävla stress släpper. Nu har jag tyvärr inga övernaturliga krafter och kan inte påverka tiden. Ska stänga denna dumma laptop så att jag gör lite nytta.

Pöss

helg

I fredags uthärdade jag ännu en dag i skolan för att sedan gå hem och ta det lugnt framfär både ett och två avsnitt av prison break. Efter en rätt najs middag drog jag och fiffi förbi sophie där även stina var. Vi kollade lite på love actually och spelade "rita och gissa". Jag kan stolt presentera fiffi som världens sämsta tecknare eftersom hon fick den otoligt lätta uppgiften att rita en städare och efter typ 10 minuter av en hel massa gissningar var vi helt enkelt tvugna att ge upp, tänk er då hur dålig hon va på att rita! Sen kom alex en stund innan vi skulle gå och det är ju alltid kul att träffa på honom sådär ibland.

Igår väckte pappa mig vid tolv och sa att det nog var bäst om jag gick upp så att jag hann göra i ordning mig till fikat hos farmor. Det var lite mysigt, andra advent feelings så att det smällde om det, käkade mig mätt på diverse kakor och cheescake och dylikt. Efter det åkte jag iväg på match där vi mötte AIK och vann den med kanske 4 bollar eller nåt sånt. Efter det fick jag åka direkt hem till julia där det var lite födelsedagsfirande med god mat och trevligt sällskap, helmysigt. Fick dessvärre dra hem tidigt för jag hade tidig samling som fan.

Japp, för idag var det samling klockan 8.00 och det är vid sådana tillfällen som man undrar varför man valt att ägna sig åt något så dumt som handboll. Första matchen vann vi även den mot RP och efter den väntade en promenad till ikea och deras goda lunch. Sen spelade vi vår andra match för dagen, sista för flick-sm och vi vann även den så vi gick vidare som gruppsegrare. Själv spelade jag inte så mycket eftersom jag fortfarande har problem med min översträckta armbåge och dessutom problem i ryggen. Resten av denna dag har jag inte gjort så himla mycket, lite plugg, lite solning och dessutom lite andra avenyn. 

zzzov gott

Måste medge att humöret sjunker en aning när man vandrar hem runt fem tiden och månen lyser. Asså vänta lite här nu, månen ska synas på himlen när det är natt och inte när jag är på väg hem från skolan. Det är sådana saker jag bara stör mig äckligt mycket på.

Över till något mycket roligare än kallprat om vårat mörka land, något om morgondagen och helgen som väntar kanske. Imorgon slutar jag strax över två och eftersom jag inte har några som helst planer (hör och häpna) tänkte jag gå hem och vila ut mig till kvällens bravader. På lördag ska det hinnas med lite fler saker såsom fika med farmor  (a.k.a min söta målsponsor), spela en flick-SM match för att sedan avsluta kvällen hos julia på lite födelsedagsfirande. 

plugghäst

Har pluggat sen halv 8 och först nu är jag klar med min muntliga presentation om Kristian II. Nu gäller det bara att lära in den till imorgon också. helvete


nissar, troll, muppar etc etc <3

regn, försening och rullstensåsar

Skoldag idag som började med regn, försening och muntlig redovisning om rullstensåsar. Trots denna förjävliga start på dagen blev den ändå inte så hemskt som man kunde tänka sig. Hade matte och gympa där jag skulle vara i gymmet så det var chill, inte så mycket att göra direkt. Sen var det spanska och jag fick g på provet. Trodde fan inte skulle få g ens för det gick så dåligt, men nu är mina chanser på mvg rätt långt borta i guess. Efter det åkte jag och annika till stan för att införskaffa lite hemlisar som kanske julia kan ha nytta av på lördag, ska ju dit på hennes födelsedagsmiddag. Vi drog även förbi lite affärer såsom weekday där vi båda fyndade lite. Nu ska jag hålla hårt i mina pengar tills London, tänker fan inte komma dit pank. Jag och fiffi åker om en precis vecka, kommer bli så jävla kul. Äntligen ska vi träffa Connie igen!

Nu borde jag plugga men så här efter 10 börjar min hjärna sakta men säkert dra ner på kapaciteten så jag tar inga risker för värdelöst plugg - ser andra avenyn istället så att det inte blir några missförstånd.

Puss

smink


mamma kom hem idag och hade fått med sig lite av varje. En hel del smink, en parfym och 3 pashminasjalar till mig. nu ska jag läsa om kristian tyrann, hejdå

RSS 2.0